INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

A mutat Balo » Alt club, altă parteneră pentru Mario Balotelli: manechinul britanic Rosie Tapner

Articol de - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 21:20

Fosta iubită, Fanny, a aflat de pasiunea atacantului lui Liverpool pentru adolescenta de 18 ani şi vrea să se mute în Anglia


S-a transferat la Liverpool şi a schimbat şi iubita. Despărţit de frumoasa belgiană Fanny Neguesha, Super Mario Balotelli s-a îndrăgostit de Rosie Tapner. Un manechin englez în ascensiune, 18 ani, cu 6 ani mai mică decît atacantul italian. Şi ambasadoarea federaţiei britanice de călărie. Nu e singura care ar vrea să fie partenera lui Balo. Carla Howe, vedetă Playboy, visează la al 3-lea fotbalist, după Evra şi Luke Shaw.

Între timp, aflînd cît de curtat e Mario, Fanny şi-a anunţat prietenii că se va muta în Anglia. Plănuind să-l recucerească.


769 de tricouri cu numele lui Balotelli a vîndut Liverpool într-o zi (63.000 de euro)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Septembrie 2014, 16:41

Ce caracter sa ai sa e cuplezi cu primata aia de Balotelli, care in afara de cum arata e si individ fara pic de educatie, un arogant si un dob.itoc !

brancusi
brancusi  •  12 Septembrie 2014, 12:46

E si frumos cimpanzeul,"moare" toate fetilii dupa el...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2014, 09:28

ei na ???..) alt coorvar, alta coorva... poftim, am reformulat..)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează