INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA / RENNES - AUXERRE 1-2

A revenit "Nico"

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Absent la "naţională", Daniel Niculae a jucat 22 de minute sîmbătă seară şi a contribuit la succesul oaspeţilor
A ratat miercuri amicalul "naţionalei" din Israel, cedîndu-i locul lui Mazilu, însă a revenit în campionat după trei zile. Daniel Niculae a scăpat de problemele musculare acuzate şi, "puţin surprinzător, a apărut pe banca de rezerve a lui Auxerre", aşa cum a comentat ieri "L'Equipe".


Fostul rapidist a aşteptat pînă în repriza a doua. Era 1-1 cînd antrenorul Jean Fernandez a apelat la "Nico", în speranţa că Auxerre va lua mai mult decît un punct de la Rennes. Intrat în minutul 68, la 1-1, atacantul român n-a mai părut la fel de periculos ca înaintea accidentării. Totuşi, el a pornit acţiunea din penultimul minut din care Auxerre a marcat decisiv. I-a pasat lui Chafni şi centrarea marocanului a fost fructificată de Oliech (90), acelaşi ce deschisese scorul.

Ce au făcut ceilalţi români? Gabi Tamaş a evoluat tot meciul, l-a secerat pe Didot şi a luat "galben" înaintea pauzei, fiind notat cu 5,5 de "L'Equipe". Al treilea român, Vlad Munteanu, nu a prins decît prelungirile partidei, fiind introdus în dorinţa de a păstra rezultatul favorabil (2-1).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close