INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HUELVA - BARCELONA 2-2

Abandon

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Barça pare ieşită din lupta pentru titlu. La primul gol luat, mingea n-a trecut linia porţii.

FC Barcelona nu-şi mai face iluzii. După alt pas fals, 2-2 la Huelva, doar Eto’o pare să mai creadă în titlu. Camerunezul a înscris de două ori, la începutul fiecărei reprize, dar ceilalţi nu l-au acompaniat şi au întărit ideea că au părăsit cursa de urmărire a Rea­lu­lui. O luptă marcată în ultima parte de prea multe rateuri: numai 6 puncte au adunat catalanii în ulti­me­le 7 etape, dintr-o victorie şi trei re­mize . Cifră la fel de sugestivă, în ac­tualul sezon ei nu a cîştigat “afa­ră” decît de 4 ori.

Cu Recreativo, Barça şi-a pus pie­­dică singură, Valdes greşind grav la golul secund, cînd Ruben a tri­­mis cu capul în plasă aproape de pe linia de fund. A fost însă şi de­fa­vo­­rizată de arbitri. Clos Gomez a va­­­lidat prima reuşită a gazdelor deşi mingea nu a trecut linia por­ţii.Ima­ginile TV au confir­mat e­roa­rea “centralului” şi a asis­ten­tului.

Există şi un lucru pozitiv pe­tre­cut sîmbătă Barcelonei: revenirea lui Messi. Recuperat după 6 săp­tă­mîni de pauză, cauzată de o rup­tu­ră musculară, atacantul argen­ti­ni­an a intrat în minutul 64. N-a ex­ce­lat, dar a arătat că se poate conta pe el la “dubla” cu Manchester. În Ligă, singurul obiectiv al Barçei.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează