INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Abidal poate juca! » Fundaşul Barcelonei a primit verdict pozitiv din partea medicilor

Abidal a lipsit timp de 8 luni de pe terenul de fotbal.
Abidal a lipsit timp de 8 luni de pe terenul de fotbal.

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 23:23

Supus unui transplant de ficat pe 10 aprilie, francezul Barcelonei a primit aseară acceptul medicilor să revină pe teren.

"Dacă nu voi mai putea juca niciodată, nu e grav, voi fi mai aproape de familie". Dar Eric Abidal (33 de ani), care reluase antrenamentele individuale în octombrie, spera din totul sufletul să sprinteze din nou pe banda stîngă în tricoul blaugrana al Barcei. Aştepta verdictul medicilor, la 8 luni după transplantul de ficat.

Doctorii au hotărît aseară. Şi a fost o veste bună pentru apărătorul francez. "Abidal va juca! E apt pentru fotbalul de elită", a anunţat Mundo Deportivo. Cînd? "Nu se ştie ziua, dar se estimează că va reveni în acest sezon".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
xstream
xstream  •  19 Decembrie 2012, 04:42

formidabil acest luptator dupa capitan el este al 2 lea jucator ca ambitie si cu spiritul acela de luptator chiar daca nu va juca pe stanga, prezenta lui in lot este un plus

miky198
miky198  •  19 Decembrie 2012, 01:10

Multa sanatate in continuare.......chiar daca va fi greu sa se impuna mai ales pe stanga intotdeauna e binevenit in echipa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează