INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AC Milan n-a mai învins pe nimeni de 5 meciuri! Conducerea clubului a luat însă o decizie surprinzătoare

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin SuciuJURNALISPORT - Publicat duminica, 14 mai 2017 15:34

Chiar dacă traversează un sezon modest, ocupând abia locul al șaselea în Serie A, conducerea lui AC Milan îi dă credit în continuare antrenorului Vincenzo Montella.

Aflat sub spectrul demiterii, Montella a înlăturat orice dubiu. Fostul internațional susține că a ajuns la un acord cu oficialii clubului și rămâne la Milano și din vară.

"Sunt încântat să fiu antrenorul Milanului, am un contract și noua conducere mi-a arătat foarte multă susținere, atât în public cât și în discuțiile private pe care le-am avut. Plănuim împreună strategia pentru sezonul următor, pregătirea pe care o vom face, turul din China și posibilele preliminarii Europa League" a dezvăluit antrenorul în presa din peninsulă.

AC Milan e pe locul 6 în Seria A cu două etape înainte de final și n-a învins pe nimeni în ultimele cinci partide.

Milanul a fost preluat anul trecut de un grup de investitori din China, de la Silvio Berlusconi.

Cu Berlusconi, Milanul a câştigat în ultimele trei decenii 28 de trofee: cinci Cupe ale Campionilor, cinci Supercupe ale Europei, două Cupe Intercontinentale, Mondialul cluburilor, opt titluri, o Cupă şi şase Supercupe ale Italiei.

sursa: acmilan.com

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează