INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AC Milan vrea să dea lovitura pe piața transferurilor! Vrea un fundaș de la Juventus!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Raul CelmareJURNALISPORT - Publicat joi, 13 iulie 2017 19:34

AC Milan încearcă să dea o nouă lovitura pe piața transferurilor în această vară prin aducerea lui Leonardo Bonucci, de la Juventus.

Echipa lui Montella este una dintre cele mai active echipe din mercato, prin aducerea unor jucători precum Andre Silva și Hakan Calhanoglu, dar și prin păstrarea portarului de 18 ani, Gianluigi Donnarumma.

Conform ultimelor informații apărute în presa italiană, echipa din Milano este interesată de transferul fundașului de 30 de ani de la Juventus Torino.

Bonucci este printre cei mai curtați jucători în această vară, datorită vastei experiențe pe care a acumulat-o în cei 7 ani petrecuți la Torino, echipă cu care a câștigat 6 titluri de campionă, dar și o Cupă a Italiei.

Campioana en-titre din Italia vrea 45 de milioane de euro pentru cedarea jucătorului, iar oferta rossonerilor este de doar 30 de milioane de euro, plus cedarea jucătorului Mattia De Sciglio.

E greu de crezut că echipa din Torino va ceda unul dintre cei mai buni jucători pentru aceasta sumă și mai ales la o echipa rivală din Seria A.

sursa: 101greatgoals.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează