INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA: TOTTENHAM - MANCHESTER UNITED 1-1

Acuză arbitrul

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2008 00:00

Supărat că a pierdut şefia, Alex Ferguson i-a găsit alibi campioanei pentru remiza de la Londra


Alex Ferguson a uitat sîmbătă seară că e Sir. Managerul scoţian era un pachet de nervi după ce campioana a scos, norocos, numai o remiză la Londra, pe terenul lui Tottenham (1-1). Tevez a salvat un punct în ultimele secunde ale partidei, dar Manchester a cedat din nou şefia.


Ferguson şi-a vărsat toţi nervii pe Mark Clattenburg, pe care l-a acuzat că le-a protejat pe gazde. Nu se întîmplă prea des ca "diavolii" să fie sufocaţi de avertismente. Van der Sar, Nani, Brown, Rooney, Vidici, Tevez şi Cristiano Ronaldo au văzut "galben" sîmbătă. "A fost haos în teren. Ronaldo a fost vînat, tăvălit mereu şi faultat dur din spate, mai ales în prima repriză, dar Jenas nu a fost eliminat, mai ales că mai avea . Apoi, Rooney a fost avertizat pentru simulare, nu şi Huddlestone. Ne-a dat 7 cartonaşe şi adversarilor doar trei", a tunat Ferguson.


Abia după ce s-a mai răcorit puţin, a comentat şi remiza: "Comentatorul TV a spus că am pierdut două puncte la Londra, însă eu recunosc că am cîştigat unul. Şi cred că l-am meritat".


Ronaldo 40%

Cristiano Ronaldo va deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League. Potrivit "News of The World", Manchester United îi va oferi starului portughez un nou contract pînă în 2014 şi un salariu pe măsură. Golgeterul "diavolilor" va fi plătit cu 9,36 milioane de euro pe an, cu 40 la sută mai mult decît vechiul acord. Şi cu 700.000 de euro peste Terry, căpitanul lui Chelsea!


"L-au vînat permanent pe Ronaldo şi noi am fost cei care am fost umpluţi de cartonaşe"
Alex Ferguson,
manager Man. Utd

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  04 Februarie 2008, 08:51

Pai daca nu joaca Ronaldo nu joaca Manchester....:) Si chiar un jucator ca el daca e tinut asa din scurt si e faultat mereu nu ii mai vine sa joace fotbal....:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close