INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POVESTE

FOTO Adriana Karembeu, dezvăluiri tulburătoare în noua carte » Secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu fostul internațional: „N-am vrut să-l supăr”

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 09:49 / Actualizat joi, 02 mai 2024 19:05

Adriana Sklenarikova, ex Karembeu, își lansează astăzi, 2 mai, cartea „Libre”, o autobiografie plină de povești emoționante. Fotomodelul slovac vorbește despre violențele domestice de acasă și despre cum a depășit toate obstacolele.

Adriana Sklenarikova este un fotomodelul slovac în vârstă de 52 de ani. Timp de 15 ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Christian Karembeu, fost internațional francez, campion mondial și european.

FOTO. Adriana Karembeu, dezvăluiri tulburătoare în noua carte

Adriana Karembeu, dezvăluiri tulburătoare în noua carte / FOTO: Imago
+31 FOTO

În noua ei carte, „Libre”, care va fi lansată în mod oficial astăzi, Adriana a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare. Explică, printre altele, de ce s-a ajuns la divorțul din 2011.

„Da, uneori simți că rămâi fără dragoste de împărtășit. Asta nu înseamnă că relația noastră a eșuat. Am locuit împreună timp de 15 ani, a fost o poveste magnifică. Mi-ar fi plăcut să țină mai mult. Am crescut împreună, am evoluat. Nu a fost un eșec! Există și exemplul părinților mei. Au stat împreună, dar s-au masacrat timp de 15 ani”, povestește Adriana.

Adriana devenea tensionată când își vedea tatăl. Ochii ei se umpleau de furie. Dintr-odată, liniștea era întreruptă. Palma lui s-a oprit pe fața Adrianei. I-a adus durere și cicatrici pe suflet
- Pasaj din cartea „Libre”

Pe întreaga durată a relației cu fotbalistul Karembeu, fotomodelul slovac a ținut un mare secret. În timpul filmărilor pentru o peliculă, regizorul a încercat să o sărute forțat.

„Aveam puțin peste 30 de ani. Trecusem prin atâtea în copilărie încât un mic incident nu mă mai mișca. Mi s-a părut dezgustător modul în care a încercat să o facă... nu am vrut să îi spun lui Christian, îmi era teamă că s-ar fi supărat”, a spus Adriana, vizibil emoționată.

Citește și alte știri de actualitate:

Românii Parmei, în topul Gazzettei dello Sport: „Devine o problemă să fie oprit când are chef”
PARMA ÎN SERIE A
Românii Parmei, în topul Gazzettei dello Sport: „Devine o problemă să fie oprit când are chef”
Congresul SUA a intervenit în scandalul din Formula 1! Scrisoare amenințătoare: „Este nedrept, încălcați legea concurenței!”
ECHIPE
Congresul SUA a intervenit în scandalul din Formula 1! Scrisoare amenințătoare: „Este nedrept, încălcați legea concurenței!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (9)
maistorkokir
maistorkokir  •  03 Mai 2024, 02:11
Postat de badeadorian pe 02 Mai 2024, 18:31

Daca si Adriana K. este ''Fomista est-europeana'' , inseamna ca eu si cu tine suntem *** ....

Pai fomista "est-europeana", acum 25,30 de ani, cand l-a cunoscut pe Karombou.

berlicot
berlicot  •  03 Mai 2024, 01:14

Sunt curios cum reactioneaza o fosta femeie de categoria I daca cineva ii zice la 52 de ani "arati bine pentru varsta ta". Probabil ca a imbatrani e mult mai traumatizant pentru modele internationale si fosti sportivi de clasa mondiala decat pentru restul lumii.

badeadorian
badeadorian  •  02 Mai 2024, 18:31
Postat de maistorkokir pe 02 Mai 2024, 13:29

Fomista est-europeana, tipica anilor 1980, 1990, a prins comunismul acela inapoiat dar si cu rationalizarea resurselor, si apoi tranzitia spre capitalism, cand fetele cele mai frumoase se angajau chiar si vanzatoare, economiile post comuniste nu produceau nimic. Certurile intre parinti, pe fondul acela aveau loc. Karembeu in Franta, n-ar fi avut in veci o femeie pe jumate asa de frumoasa.

Daca si Adriana K. este ''Fomista est-europeana'' , inseamna ca eu si cu tine suntem *** ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează