INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SE ANTRENEAZĂ CÎND VREA

Adriano e rege la Flamengo!

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Transferul de la Inter Milano la Flamengo i-a făcut foarte bine lui Adriano.

 

Dă goluri pe bandă rulantă, e iubit de toată lumea şi îşi poate permite orice. " Adriano e un privilegiat. I-am dat toată libertatea pe care n-o avea la Inter. Dacă vrea să se antreneze, bine. Dacă nu, e bine şi aşa", a povestit vicepreşedintele clubului, Marcos Braz. 

Adriano însă răsplăteşte încrederea ce i se acordă. Campionatul trecut a cîştigat titlul de golgeter, iar recent a reuşit un hat-trick în derby-ul cu Fluminense.

Fost coechipier cu Mutu la Parma şi cu Chivu la Inter, Adriano s-a transferat la Flamengo în mai 2009, după ce nerazzurrii, sătui de escapadele brazilianului, i-au reziliat contractul.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
 •  04 Februarie 2010, 16:57

"Adriano e un privilegiat. I-am dat toată libertatea pe care n-o avea la Inter. Dacă vrea să se antreneze, bine. Dacă nu, e bine şi aşa" :))))Oare ar merge sa faca asa pe la Barca, Real, Man Utd si altele ? :) Ca la Inter nu i-a iesit. Pacat de el, ce atacant se anunta... O sa putrezeasca in Brazilia.

 •  04 Februarie 2010, 15:47

Pacat, mare pacat de el! Un atacant foarte bun, tehnic, rapid, puternic si nu in ultimul rand stangaci! Putea sa ajunga mare insa... viata de noapte l-a "imblanzit"...

 •  04 Februarie 2010, 13:27

Macar isi face treaba pe teren ! :) mai bine decat cu astia ai nostrii ! se antreneaza degeaba ! sa`i pish in cur

Vezi toate comentariile (5)
Comentează