INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Afacere între duşmani » Milan şi Inter au uitat de rivalitate şi au parafat transferul verii în Serie A

Articol de - Publicat miercuri, 22 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 august 2012 22:21

Cele două mari rivale au uitat de orgolii, schimbîndu-şi jucători între ele


Tranzacţie spectaculoasă în Serie A. Inter şi Milan şi-au dat ieri mîna pentru un schimb de jucători ce convine tuturor. Nerazzurrii au acceptat să-l cedeze pe Giampaolo Pazzini marii rivale în schimbul internaţionalului Antonio Cassano şi a sumei de 7,5 milioane de euro.

Şi jucătorii sînt mulţumiţi. Cassano, 30 de ani, cel de la care a plecat totul, crede că la Inter are posibilitatea de a-şi pune mai bine în valoare calităţile. Îi convine inclusiv contractul: două sezoane şi un salariu cifrat la 3 milioane de euro net anual.

Pazzini, la rîndu-i, răsuflă uşurat. Deseori rezervă sezonul trecut, atacantul în vîrstă de 28 de ani era demult pe lista neagră a nerazzurrilor cînd i s-a propus să-l înlocuiască la rossoneri pe Ibrahimovici. Mai ales că angajamentul oferit, 3 ani şi 2,8 milioane de euro net stagional, nu-i de ici, de colo în vremuri de criză.


"Cassano va fi pentru noi o armă în plus în tentativa de a reveni în fruntea fotbalului italian"
Javier Zanetti, căpitan Inter

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează