INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Afacerea giganților! Ce schimbare pregătește Barcelona

David de Gea // foto: Guliver/gettyimages
David de Gea // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 14:24 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 16:03

Catalanii vor să scape de salariul mare al lui Marc-Andre ter Stegen (31 de ani) și să ia bani pe el din Arabia Saudită. În locul său ar urma să vină David De Gea (33 de ani).

Împovărată de datorii, peste un miliard de euro, FC Barcelona face tot ce poate ca să-și reducă cheltuielile. Mai nou, catalanii sunt gata să-și vândă portarul titular Marc-Andre ter Stegen. Iar în locul său să-l aducă pe David De Gea, liber de contract după despărțirea de Manchester United, vara trecută.

Marius Croitoru este antrenorul ales de Adrian Mititelu pentru banca lui FCU Craiova
FCU Craiova
Marius Croitoru este antrenorul ales de Adrian Mititelu pentru banca lui FCU Craiova

Barcelona vrea să facă bani cu Ter Stegen

Potrivit presei spaniole, Barca are o ofertă concretă pentru Ter Stegen, din Arabia Saudită. N-a fost dezvăluit numele clubului, dar se bănuiește că este vorba despre unul dintre cluburile finanțate de Fondul Public de Investiții, în speță Al-Ittihad, Al-Nassr, Al-Hilal sau Al-Ahli.

Barca mizează pe o sumă cât mai mare de transfer, dar și pe faptul că astfel îi va economisi salariul cifrat, potrivit tabloidului Bild, la 18 milioane de euro net pe sezon. Campioana en titre a Spaniei are la îndemână și înlocuitor: David De Gea.

David De Gea vine gratis la Barcelona

De Gea, 33 de ani, s-a despărțit vara trecută de Manchester United, după 12 ani petrecuți pe Old Trafford, și, în ciuda mai multor oferte din zona arabă și din Premier League, a preferat să aștepte una de la un club de top din Europa. N-a gândit rău.

Potrivit Mundo Deportivo, Barcelona și-a făcut socoteala că nu trebuie să-i plătească decât salariul și l-a luat în calcul pentru un transfer în această vară. Publicați amintită scrie că gruparea blaugrana mai are în vedere un portar, portughezul Luis Maximiano, împrumutat de Lazio lui Almeria, în acest sezon.

David De Gea a pierdut 5 milioane de euro la cota de piață în mai puțin de un an

De Gea a mai apărat în LaLiga, la Atletico Madrid, în perioada 2009 - 2011. După care s-a transferat la Manchester United, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro.

Neavând jocuri „în picioare”, cota de piață a goalkeeperului spaniol a scăzut de la 13 milioane de euro, vara trecută, la 8 milioane de euro, pe transfermarkt.de

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Rusescu a rupt legătura cu Mihai Stoica: „Relația noastră NU mai există!”

Mbappe, cină fastuoasă la Palatul Elysee » A stat la aceeași masă cu cel mai bogat om al lumii. Cu ce replică l-a întâmpinat Macron + Ce au avut în meniu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  28 Februarie 2024, 16:19

N-a gândit rău? N-a gândit rău???? Pai, dragå GSP, stai sa se si închege, piftia asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close