INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Afară cu bătăuşul! » Florent Malouda a fost exclus de la Trabzonspor după ce l-a agresat pe antrenor

Malouda a fost mereu certat cu disciplina, creînd deranj la Chelsea și
Malouda a fost mereu certat cu disciplina, creînd deranj la Chelsea și "naționala" Franței

Articol de - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 22:18

Colegul lui Bourceanu a refuzat să vadă în cantonament un meci al adversarei din Europa League şi l-a altoit pe Halilhodzici. Francezul va pleca pînă la finele acestui mercato.

Scenă halucinantă la Trabzon. Bourceanu a fost luni martorul unui altercaţii violente între antrenor şi colegul său Florent Malouda.

Mijlocaşul francez de 34 de ani l-a luat la bătaie pe Vahid Halilhodzici, 62 de ani, fiind nemulţumit că îl obliga să rămînă în cantonament ca să vadă un meci din campionatul rus al adversarei din play-off-ul Europa League, Rostov. "Ce, nu-l pot vedea acasă?", s-a înfuriat Malouda.

De la un aprins dialog verbal, Florent a trecut la violenţă fizică! "E ciudat, mai ales că îşi luase salariul cu o zi mai devreme de a provoca probleme. Va fi amendat, iar soarta lui va fi decisă de conducerea clublui", a explicat ieri fostul selecţioner al Algeriei la CM 2014.

Presa turcă susţine însă că Malouda, venit liber de la Chelsea acum un an, va fi exclus din lot şi i se va rezilia contractul pînă la finele lunii.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează