INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Agentul VIP de shopping » O blondă de 28 de ani s-a specializat în a satisface orice capriciu vestimentar al starurilor

Nadia Messaoud își oprește la fiecare comandă comisioane de cîteva mii de euro, genți sau pantofi de lux
Nadia Messaoud își oprește la fiecare comandă comisioane de cîteva mii de euro, genți sau pantofi de lux

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 decembrie 2013 21:38

Mulţi jucători din Premier League apelează pentru cumpărături de lux la blonda de 28 de ani. Haine, ghete, şepci şi pantofi sînt livrate urgent, comenzile atingînd şi 25.000 de euro!

Sare dintr-un avion în altul, bea şampanie scumpă, cheltuie în neştire bătînd magazinele de lux şi nu refuză pe nimeni. Ştie toate gusturile şi secretele din garderoba starurilor din Premier League, cărora le goleşte cardurile. Nu este damă de companie, nici impresar, însă cîştigă sute de mii de euro anual. Nadia Messaoud se recomandă ca "Personal VIP Shopper" sau agentul de cumpărături la comandă.

Blonda de 28 de ani se laudă cu o colecţie de vedete cărora le-a livrat articole vestimentare de firmă. A pornit cu Welbeck, pe care l-a îmbrăcat din cap pînă-n picioare, "doar cu tricouri, lenjerie Givenchy şi încălţăminte Loboutin". Odată a zburat în Dubai pentru o pereche de tenişi Louis Junior (1.600 de euro), disponibilă într-un singur magazin şi în mai puţin de 24 de ore atacantul lui Man. United o avea!

I-a refăcut garderoba ivorianului Gervinho, înainte să plece de la Arsenal, şi s-a mai ocupat, dezvăluie Gazzetta dello Sport, de germanul Podolski, de fraţii Rio şi Anton Ferdinand (fani Golfito) şi de Cleverley, "înnebunit de pantofii Balenciaga. "Favoritul meu e Zaha de la United. Este un as al modei, are un stil unic", dezvăluie Nadia.

"Ţin telefonul deschis 24 de ore din 24, nu refuz pe nimeni şi pot satisface orice extravaganţă. Uneori cererile fotbaliştilor sînt însă la limita imposibilului" (Nadia Messaoud, agentul de cumpărături al vedetelor)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
alinneag
alinneag  •  29 Decembrie 2013, 15:25

asa spui , ca nu e dama de companie ? :)

doze
doze  •  29 Decembrie 2013, 14:06

e stiut faptul ca fotbalistii nu prea au mare lucru in creier.

marian0904
marian0904  •  29 Decembrie 2013, 12:13

Niste smecherasi care-si bat joc de bani. Mai tarziu o sa planga dupa ei. Spre exemplu e o prostie sa cumperi incaltaminte de mii de euroi prin intermediar sau pe internet. Negustorii zic merci de asa fraieri. Desi "cismari" de lux si-au deschis si site-uri pe net, clientul cunoscator de incaltaminte de lux, care-si cunoaste interesul, va cumpara numai incaltaminte pe comanda. Nu mai intru in alte amanunte.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează