INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

NU vom avea un nou duel Messi versus Ronaldo!

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 15:56 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 16:29

Cristiano Ronaldo (38 de ani) nu-și va înfrunta marele rival, pe Lionel Messi (36), în amicalul de joi dintre Al Nassr și Inter Miami, programat la ora 20:00.

Inter Miami a convenit turneul de pregătire de la Riad în ideea în care acesta avea să-i pună față în față - poate pentru ultima dată - pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Joan Laporta a vrut să-l înlocuiască pe Xavi cu un tehnician care n-a mai antrenat de peste 10 ani!
SPANIA
Joan Laporta a vrut să-l înlocuiască pe Xavi cu un tehnician care n-a mai antrenat de peste 10 ani!

Accidentarea recentă a portughezului, o leziune la gamba stângă, a dat totul peste cap. Cristiano nu s-a refăcut la timp și nu va juca în amicalul de joi seara, ora 20:00, poate ultima șansă de a-l înfrunta pe Messi până la finalul carierei.

Accidentat, Cristiano Ronaldo ratează duelul cu Lionel Messi

Antrenorul lui Al Nassr, portughezul Luis Castro, este cel care a anunțat absența conaționalului. „Cristiano Ronaldo este în ultima etapă a recuperării și ni se va alătura zilele viitoare. Nu va juca mâine”, a transmis acesta, citat de Clarin.

Până acum, Messi și Cristiano Ronaldo s-au înfruntat de 36 de ori. Echipele lui Messi au câștigat de 16 ori, CR7 se laudă cu 11 victorii. Cea mai recentă confruntare directă datează din decembrie 2020, 3-0 pentru Juventus contra Barcelonei în grupele Champions League.

Tot din fotbalul internațional:

Atletico Madrid a acoperit de urgență golul din apărare » Transfer de ultimă oră
SPANIA
Atletico Madrid a acoperit de urgență golul din apărare » Transfer de ultimă oră
Maroc, „îngropat
CUPA AFRICII
Maroc, „îngropat" de Hakimi la Cupa Africii » Avertisment uimitor: „Ar trebui să moară toți ca să-l las să bată penalty!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează