INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Alarmă Javi! » Oficialii lui Bayern s-au speriat: "Martinez nu mai vedea cu ochiul stîng"

Articol de - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 decembrie 2012 22:18

Accidentat la 1-1 cu Gladbach acasă, spaniolul bavarezilor a ajuns de urgenţă la spital vineri seară. Spaima a trecut: Javi Martinez şi-a revenit


Meciul de la Munchen, de pe Allianz, s-a întrerupt brusc în minutul 38, cînd peste 70.000 de bavarezi s-au temut pentru Javi Martinez.
La un corner, spaniolul în vîrstă de 24 de ani a sărit la cap cu Martin Stranzl, dar căpitanul austriac al Borussiei M'Gladbach l-a lovit cu mîna stîngă peste faţă. Javi Martinez n-a rezistat şocului: avea dureri mari la arcadă şi de-abia îşi putea deschide ochiul stîng.

"Javi nu mai vedea cu ochiul stîng", a declarat Jupp Heynckes, antrenorul lui Bayern, la conferinţa de presă. Era speriat. Însă doctorul echipei, Muller-Wohlfahrt, nu şi-a pierdut calmul imediat după accident. I-a transmis doar lui Heynckes că trebuie să plece de urgenţă la spital cu jucătorul.

Din fericire, după toate examenele, s-a ajuns la concluzia că nu era vorba decît de o contuzie puternică la arcadă şi de o foarte uşoară leziune la ochi.

Ibericul a părăsit spitalul vineri noapte şi ar putea fi folosit chiar marţi, contra lui Augsburg, în Cupa Germaniei.


40 de milioane de euro a plătit Bayern Munchen în vară pentru Javi Martinez, fostul jucător al lui Athletic Bilbao

SPANIA
Messi, încă 6 ani blaugrana
Magicianul argentinian (foto, 25 de ani), cu 88 de goluri numai în 2012 (record nerecunoscut însă de FIFA), va semna în curînd un nou contract cu Barcelona. Valabil pînă în iunie 2018, cu două sezoane în plus faţă de actualul angajament, dezvăluie Mundo Deportivo. Şi cu un salariu anual ce se va apropia de 15 milioane E (acum are 10). Messi, al cărui acord are momentan o clauză de reziliere de 250 de milioane, "semnase ultima înţelegere cu Barca pe 18 septembrie 2009. Cînd avea 83 de goluri în 165 de meciuri. Între timp a strîns 285 de reuşite în 353 de partide", a observat MD.

ANGLIA
"Diavolii" dorm bine şi cîştigă
Un expert în arta somnului, Nick Littlehales, îi ajută pe jucătorii lui Man. United să doarmă bine. Iar "red devils" le demonstrează marilor rivali de la Man. City ce înseamnă acest avantaj. Au 6 puncte în faţa lor (42-36). Ei au trecut şi ieri, cu uşurinţă, de Sunderland, învingînd cu 3-1 pe Old Trafford, după ce au avut trei goluri avans într-o oră de joc. Van Persie, ajuns la 11 reuşite în acest sezon de Premier League, a deschis scorul din interiorul careului (16), Cleverley (foto) l-a majorat cu un şut plasat la colţul lung (19), Rooney închizînd meciul în minutul 59. Campbell a înscris pentru oaspeţi (72).

ANGLIA
Man. City are pierderi de 120 de milioane!
Financiar, campioana Angliei nu are o situaţie prea bună, deşi proprietarul său, prinţul Mansour Bin Zayed Al Nayian, e multimiliardar (membru al familiei cu guvernează emiratul Abu Dhabi). Man. City a raportat un venit pe 2011-2012 de 285 de milioane de euro, record în istoria clubului, dar şi o pierdere de 120 de milioane faţă de banii investiţi. Totuşi, pe teren, "cetăţenii" lui Mancini s-au trezit. Nu mai cîştigaseră în ultimele trei meciuri în toate competiţiile, pierduseră şi derbyul cu United (2-3 pe 9 decembrie). Ieri, au învins la Newcastle (3-1), goluri Aguero (10), Javi Garcia (39) şi Y. Toure (78, foto), respectiv Ba (51).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează