INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA / PSG - MARSEILLE 3-0

Alarmă la Paris! Neymar s-a accidentat singur » A ieșit în lacrimi de pe teren! Ratează meciul cu Real Madrid?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2018 09:42

Jucase bine Neymar împotriva lui OM. O permenentă provocare pentru adversari. El a declanșat autogolul lui Rolando, de 2-0, și tot el i-a pasat decisiv lui Cavani, la 3-0. Dar meciul s-a încheiat în lacrimi pentru brazilian. Și returul cu Real e în pericol.

Urla de durere

În minutul 77, după un duel pierdut cu Bouna Sarr, a călcat greșit, răsucindu-și înfiorător glezna dreaptă. A căzut în iarbă, urlând de durere și făcând semne disperate să vină medicii.

Trei minute mai târziu, era scos pe targă. În final, PSG a jucat în 10 (Emery făcuse toate schimbările), dar conta prea puțin pentru parizieni. Neymar era important. Iar Ney plângea pe targă. Și a părăsit stadionul în cârje.

"Dacă e mai grav, trei săptămâni pauză"

"E o entorsă. Va fi supus unor examene detaliate", a anunțat antrenorul spaniol. "Dacă entorsa e ușoară, stă o săptămână. Dacă e mai gravă, trei săptămâni", a dezvăluit pentru L'Équipe Alain Simon, fost doctor al naționalei Franței.

În cazul în care nu au fost afectate și ligamentele. "Faptul că s-a umflat imediat nu e un semn bun". În 2014, când juca la Barcelona, a lipsit o lună din cauza unei entorse similare.

Out cu Marseille și Troyes

Sigur, în această săptămână nu va mai juca, ratând următoarele două partide: cu Marseille (miercuri, în Cupă) și cu Troyes (sâmbătă, în Ligue 1).

Riscă însă meciul esențial, revanșa din 6 martie cu Madridul. Fără el, PSG va avea șanse și mai mici după 1-3 în tur. 

"Sunt îngrijorat pentru Neymar. Glezna i se umflase rău. E un jucător important pentru noi. Sper totuși să-și revină repede" Alphonse Areola, portar PSG

"Dacă ar trebui să dau acum un răspuns, dacă ar trebui să spun da sau nu, aș zice da, va putea juca împotriva Realului. Vreau să fiu optimist" Unai Emery, antrenor PSG

"PSG e un rival, nu un dușman. Îmi pare rău pentru Neymar. Ghionionul unora e șansa altora" Adil Rami, apărător Marseille

222.000.000 €a plătit PSG în vară pentru Neymar, achitând clauza de reziliere a contractului cu Barcelona

29 de goluri 
și 17 pase decisive a adunat brazilianul în 29 de meciuri jucate la PSG în acest sezon în toate competițiile

Neymar la PSG

20 de goluri în Ligue 1 (13 assisturi)
6 goluri în Champions (4)
1 gol în Cupa Ligii (0)
2 goluri în Cupa Franței (0)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  26 Februarie 2018, 10:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează