INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARIURI

Alba-neagra » Pariorii au mizat pe un amical care nu s-a jucat! Echipa incriminată are deja două antecedente

Atacantul lui Freamunde, Ansumane Faty, din Guineea Bissau, are două mingi, dar nu ştie cu care a jucat împotriva Ponferradinei
Atacantul lui Freamunde, Ansumane Faty, din Guineea Bissau, are două mingi, dar nu ştie cu care a jucat împotriva Ponferradinei

Articol de - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 23:33

Partida Freamunde - Ponferradina s-a încheiat pe hîrtie 1-2, la pauză 0-2. Unii au cîştigat sume mari, dar "oaspeţii", spaniolii, neagă că ar fi jucat acest meci. Tot în această vară, Freamunde a mai "păcălit" alte două echipe iberice.

Acest meci, între Freamunde şi Ponferradina, i-a atras atenţia lui Manuel Quintanar, şeful Departamentului de Integritate a ligii spaniole ( LFP). Era ceva straniu. Ora de start: 10:00 dimineaţa, pe 4 august. Deşi, în ziua precedentă, la 18:00, Freamunde jucase împotriva lui Portimonense, altă echipă lusitană. Dar partida s-a "disputat". Scor final 1-2, la pauză 0-2! Şi rezultatul a apărut pe site-ul oficial al lui Freamunde!

Site accesat doar din "paradisul" maltez
Contactaţi de LFP, cei de la Ponferradina (locul 15 în D2) au dezminţit că ar fi fost în Portugalia. Potrivit cotidianului As, alte două formaţii spaniole, Sabadell şi Lugo (poziţiile 10 şi 12 în D2), au avut "meciuri-fantomă" cu această Freamunde.

Care a promovat sezonul trecut în liga a doua lusitană. Site-ul lui Freamunde nu poate fi accesat decît din Malta, "paradis fiscal ideal pentru spăla bani" (As). Unde s-au mizat sume mari live şi unde unii pariori au cîştigat o mulţime de bani.

LFP, care a alarmat deja UEFA, FIFA şi poliţia, susţine că "un asemenea meci nu poate fi considerat trucat, nu există fraudă sportivă, pentru că amicalul nu a avut loc". A fost o mare farsă, pusă la cale de un colaborator local al unei agenţii de pariuri şi de Freamunde. Clubul specializat în astfel de înşelătorii în vara lui 2014.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
soim.calator
soim.calator  •  08 August 2014, 13:31
Postat de bamse1901 pe 08 August 2014, 10:54

eu nu as paria niciodata pe asa ceva

Pe asa ceva priaza cine trebuie....nu e pentru poolime...pentru cei care spala bani...tu ce sa speli?..chilotii..poate

bamse1901
bamse1901  •  08 August 2014, 10:54

eu nu as paria niciodata pe asa ceva

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close