INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Alertă înainte de Liga Campionilor! Un jucător vital al Barcelonei s-a rupt și ar putea lipsi o lună

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 05 februarie 2018 21:15

Gerard Pique (31 de ani) a evitat ieri o înfrângere a Barcelonei, prin golul înscris în poarta rivalei Espanyol, 1-1, însă a suferit o accidentare la genunchi în finalul partidei, iar presa din Spania anunţă că ar putea lipsi de pe gazon timp de aproape o lună.

La doar 3 minute după ce a stabilit scorul final al partidei de pe "Estadi Cornellà-El Prat", 1-1, fundaşul Barcelonei a fost busculat de către atacantul gazdelor, Gerard Moreno, fapt care i-a fi cauzat lui Pique o accidentare serioasă, scriu cei de la AS.

Apărătorul central al formaţiei de pe "Camp Nou" a susţinut astăzi mai multe teste la Ciutat Esportiva, iar potrivit sursei citate, acesta ar putea lipsi de pe teren întreaga lună februarie, ratând astfel returul semifinalelor Cupei Spaniei, contra Valenciei, 4 partide din La Liga, dar şi turul din "optimile" Ligii Campionilor, contra lui Chelsea, de pe 20 februarie.

Accidentarea lui Pique îi va da mari bătăi de cap lui Ernesto Valverde, care se va vedea nevoit să îl debuteze pe columbianul adus în această iarna, Yerry Mina, în condiţiile în care şi Thomas Vermaelen este accidentat, iar Samuel Umtiti va fi suspendat pentru următoarea etapă de campionat, contra lui Getafe, din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

30 de prezenţeîn tricoul Barcelonei a bifat Pique în actuala stagiune, formaţie cu care a semnat prelungirea contractului până în 2022, în urmă cu doar câteva zile

Următoarea partidă a Barcelonei va avea loc pe Mestalla, joi, de la ora 22:30, în returul semifinalelor Cupei Spaniei, după 1-0 pentru catalani în prima manşă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează