INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - TOTTENHAM 2-2

FOTO Fratele lui Radu Drăgușin, cu lacrimi în ochi » Emoționat la debutul acestuia la Tottenham

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 14:07 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 15:16

Radu Drăgușin (21 de ani) a debutat pentru Tottenham în remiza de pe Old Trafford, împotriva lui Manchester United, scor 2-2.  Iar fratele său a privit emoționat primele minute ale fundașului central în Premier League.

Toți apropiații internaționalului român au fost cu ochii pe meciul de pe „Old Trafford”. Nu doar iubita și sora lui Radu au urmărit meciul, ci și fratele fotbalistului, Alex, alături de care are și o afacere.

Radu Drăgușin, lăudat de unul dintre cei mai buni fundași din istoria Angliei: „Un transfer extraordinar, antrenorul a fost cu adevărat inspirat”
ANGLIA
Radu Drăgușin, lăudat de unul dintre cei mai buni fundași din istoria Angliei: „Un transfer extraordinar, antrenorul a fost cu adevărat inspirat”

Fratele lui Radu Drăgușin, cu lacrimi în ochi la debutul acestuia la Tottenham

Alex a fost filmat în localul său în timp ce privea cu lacrimi în ochi momentul în care Radu intra pe teren, pe finalul partidei cu United.

„Mă tot întreabă lumea «Ce simți, Alex?». Am fost filmat în timp ce «simțeam»”, a scris Alex, pe Instagram, fiind vizibil emoționat.

+7 FOTO

Ce mesaj a transmis iubita lui Radu Drăgușin, imediat după debutul din Manchester United – Tottenham

Ioana Stan, iubita lui Drăgușin, a urmărit disputa din fața televizorului. În momentul introducerii, în minutul 85, aceasta a scris: „Sunt atât de mândră de tine, iubitule!”. Și Meira Drăgușin a urmărit cu sufletul la gură debutul fratelui ei în Premier League. „Momentul pe care l-am așteptat cu toții”, a scris Meira pe Instagram.

Radu Drăgușin, debut pentru Tottenham în remiza 2-2 cu Manchester United

La trei zile distanță de prezentarea oficială, Radu Drăgușin a prins foaia de meci pentru deplasarea de pe „Old Trafford”. Ange Postecoglou l-a ținut rezervă, mergând pentru început pe mâna celor doi titulari din prima parte a sezonului, Romero și Van de Ven.

Antrenorul lui Spurs i-a oferit șansa debutului. În minutul 85 l-a introdus pe Radu în locul lui Skipp.

Internaționalul tricolor nu s-a complicat la debut. A oferit 8 pase precise, toate la cel mai apropiat coleg. Nu a greșit nimic, la final fiind încurajat de Postecoglou.

VIDEO Prima zi a lui Radu Drăgușin

Citește mai multe articole despre fotbalul internațional: 

Semn bun. A schimbat sistemul pentru Drăgușin!
editorial
Semn bun. A schimbat sistemul pentru Drăgușin!
Gata, „l-a debutat”!
TOTTENHAM
Gata, „l-a debutat”!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  15 Ianuarie 2024, 18:27

Atata tevatura la debutul lui Radu ! Lasati baiatul sa se antreneze ,sa se acomodeze si sa dea Domnul sa confirme ! In rest : liniste !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează