INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LYON - BREST 4-3

Șocant! Lovit și doborât la pământ, și-a pierdut cunoștința » Arbitrul, ca Hațegan

Portarul lui Brest, Bizot, îl lovește violent pe lyonezul Lcazette / Foto: Imago
Portarul lui Brest, Bizot, îl lovește violent pe lyonezul Lcazette / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 14:58 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 14:58

În meciul Lyon - Brest (4-3) s-a petrecut un incident asemănător cu cel din Dinamo - Poli Iași (1-0), în urma căruia ieșeanul Luca Mihai a ajuns la spital. Până și arbitrul a reacționat ca Ovidiu Hațegan!

Meci turbulent, cu final dureros! Lyon - Brest intrase în prelungiri, era minutul 90+10, când portarul oaspeților, Marco Bizot, a ieșit în forță ca să boxeze un balon. A lovit nu doar mingea, ci și pe atacantul lui Lyon, Alexandre Lacazette, în piept și la cap. Violent!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”
DOSAR
Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Alexandre Lacazette și-a pierdut cunoștința în urma impactului

Impactul a fost atât de puternic încât Lacazette nu doar că a căzut la pământ, dar și-a pierdut și cunoștința. Medicii echipei au intervenit imediat, însă a durat câteva minute până când internaționalul francez a putut fi scos din stadion, pe o targă, pentru a fi transportat ulterior la spital.

VIDEO. Momentul impactului dintre portarul lui Brest, Marco Bizot, și atacantul lui Lyon, Alexandre Lacazette

Greu de crezut, însă, ca și Ovidiu Hațegan, duminică, la Poli Iași - Dinamo (1-0), „centralul” Mathieu Vernice n-a realizat gravitatea incidentului.

Arbitrul Mathieu Vernice a trebuit să fie atenționat din cabina VAR

A trebuit să fie sesizat de arbitrul VAR, care l-a trimis în fața monitorului video. Abia după ce a revăzut faza, a acordat cuvenitul penalty, iar lui Bizot i-a arătat cartonașul galben.

Hațegan a sancționat și el, doar cu un „galben”, lovitura pe care Josue Homawoo i-a aplicat-o ieșeanului Luca Mihai, la un duel aerian. Fundașul dinamovist a intervenit târziu și l-a izbit violent cu capul în ceafă pe adversar, care a rămas întins pe gazon.

Fostul președinte al lui Lyon, Jean-Michel Aulas: „Mi-a amintit de Schumacher și Battiston”

Ca și Mihai, Lacazette a ajuns pe un pat de spital. „Suntem îngrijorați, dar știm și că Alexandre este foarte puternic. Îl vom sprijini, s-a sacrificat pentru echipă”, a comentat antrenorul Pierre Sage.

Fostul președinte al lui Lyon, Jean-Michel Aulas, a fost șocat. „Sper că Alexandre este bine. A suferit un șoc teribil. Mi-a amintit de portarul Germaniei, Harald Schumacher, care i-a rupt dinții lui Patrick Battiston în semifinalele Cupei Mondiale din 1982”.

Coechipierii l-au „răzbunat” pe Lacazette transformând penalty-ul acordat, astfel că Lyon a câștigat meciul cu Brest, 4-3, după nu mai puțin de 116 minute de joc!

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Cum a comentat Elias Charalambous informația conform căreia ar fi pe lista celor de la Lyon: „Nu este momentul să vorbim despre astfel de lucruri acum”

Ați mai putea citi:

Detalii îngrijorătoare despre starea lui Luca Mihai, accidentat grav în Dinamo - Poli Iași: „Nu e un diagnostic ușor” » Sezon încheiat. Va fi operat în mai multe zone ale capului

Nicolescu, despre arbitrajul din Dinamo - Poli Iași: „Erau circumstanțe de roșu la Homawoo, dar ei au fost mai agresivi! Dădeau și țipau!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  15 Aprilie 2024, 15:33

ARBITRU ASTA I-A DAT LA MU--IESIRE LU VASCACATARAS ?????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează