INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Un fost star de la Barcelona și United l-ar fi sunat pe Arteta: „S-a rugat de el să-l transfere la Arsenal”

Mikel Arteta/ foto imago Images
Mikel Arteta/ foto imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2023 17:15 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 17:38

Alexis Sanchez (34 de ani, atacant) va fi liber de contract pe 1 iulie, după ce îi expiră contractul cu Marseille. El l-ar fi sunat pe Mikel Arteta și „s-ar fi rugat de el” să îl transfere la Arsenal.

Atacantul chilian vrea să se întoarcă la Arsenal, echipa la care strălucea timp de 4 ani. El a jucat pentru „tunari” între 2014 și 2018, când pleca la Manchester United. Între timp, a mai evoluat la Inter și Marseille, iar acum ar vrea să se întoarcă la echipa londoneză.

Dinamo rămâne fără sponsorul principal » Cu cine se discută + Ce rol ar mai putea juca Negoiță
DINAMO
Dinamo rămâne fără sponsorul principal » Cu cine se discută + Ce rol ar mai putea juca Negoiță

Sanchez ar vrea înapoi la Arsenal și l-ar fi sunat pe Arteta

„Alexis Sanchez l-a sunat pe Arteta și s-a rugat de el să îl transfere la Arsenal”, titrează The Sun.

Alexis ar dori cu disperare o întoarcere în Premier League, la echipa pentru care a marcat 80 de goluri în 3 ani și jumătate. Doar că Mikel Arteta, fostul coechipier al lui Sanchez și antrenorul lui Arsenal, l-ar fi refuzat fără să stea pe gânduri. 

Tehnicianul spaniol nu îl vede pe chilian potrivit pentru proiectul de la Arsenal, bazat pe jucători tineri. „Tunarii” au o altă țintă în mercato, pe Kai Havertz, atacantul lui Chelsea. Vicecampioana Angliei s-ar fi înțeles deja cu germanul și negociază acum cu Chelsea pentru suma de transfer.

Sanchez ar putea rămâne în Franța

Refuzat de Arsenal, Sanchez ar putea rămâne în Ligue 1. Conform sursei menționate, Marseille vrea să îl păstreze și să îi ofere prelungirea contractului, după cele 18 goluri reușite de Alexis într-un sezon pentru OM.

De asemenea, și PSG s-ar fi interesat de el și ar vrea să îl aducă gratis în capitala Franței. Sanchez ar avea și varianta revenirii în Serie A, unde ar fi dorit de Juventus.

Citește și:

De ce îl pune PSG antrenor pe Luis Enrique! Mână forte, inteligență, personalitate » Și l-ar putea convinge pe Kylian Mbappe să rămână la Paris
FRANȚA
De ce îl pune PSG antrenor pe Luis Enrique! Mână forte, inteligență, personalitate » Și l-ar putea convinge pe Kylian Mbappe să rămână la Paris
A ieșit din comă! Veste bună pentru portarul lui PSG lovit cu copita-n cap de un cal: „Facem pași mici înainte, vedem deja lumina
SPANIA
A ieșit din comă! Veste bună pentru portarul lui PSG lovit cu copita-n cap de un cal: „Facem pași mici înainte, vedem deja lumina"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close