INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Alexis Sanchez s-ar putea întoarce la Arsenal! Marc Overmars, legenda "tunarilor" a făcut anunțul

Alexis Sanchez, Manchester United
Alexis Sanchez, Manchester United

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 15:16

Internaționalul chilian Alexis Sanchez, 30 de ani, ar putea ajunge înapoi la Arsenal după doar un sezon petrecut pe Old Trafford, susține un Marc Overmars.

Conform jurnaliștilor de la goal.com, fostul mare jucător al celor de Arsenal, Marc Overmars, a declarat că: "Alexis ar putea ajunge înapoi la Arsenal". 

"Îl respect pe Alexis pentru că el a jucat foarte bine la Arsenal, nu știu dacă a fost cea mai bună decizie să plece de acolo", a mai spus Overmas.

100 de meciuria jucat Overmars pentru Arsenal (1997-2000), echipă pentru care a marcat 25 de goluri

Jucătorul chilian a fost transferat de Manchester United în iarna anului 2018 de la Arsenal. "Diavolii roșii" au oferit 34 de milioane de euro plus jucătorul Henrikh Mkhitaryan pentru a-l aduce pe Sanchez pe Old Trafford.

Contractul lui Sanchez cu United se încheie în 2022.

Alexis Sanchez a evoluat în 17 partide în acest sezon și a înscris doar un singur gol pentru Manchester United. În acest moment, internaționalul chilian este cotat la 45 de milioane de euro pe transfermarkt.

* articol scris de Cosmin Olteanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează