INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A cedat nervos la conferința de presă și a început să țipe: „Merităm respect! Trebuie să-mi apăr echipa”

Jose Gomes // foto: captură AS TV
Jose Gomes // foto: captură AS TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 10:40 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 11:25

Jose Manuel Gomes (50 de ani), antrenorul celor de la Almeria, a răbufnit după meciul echipei sale cu Leganes, din La Liga 2, încheiat la egalitate, 1-1.

Antrenorul lusitan a fost înfuriat de arbitrajul „centralului” Lopez Toca și al oficialului din camera VAR, Sagues Oskoz. Almeria a fost la un pas să obțină victoria cu Leganes în etapa 31 din La Liga 2, dar oaspeții au egalat dintr-un penalty inventat, transformat în minutul 90+10. Inițial, „centralul” a dictat fault în atac la un duel între Bustinza și Maras, dar decizia a fost întoarsă inexplicabil din camera VAR!

Jose Gomes, extrem de nervos după Almeria - Leganes

„Sunt nervos! Merităm respect! Trebuie să respecți oamenii care muncesc din greu”, a urlat antrenorul Almeriei. „Ceva asemănător am pățit și în Leganes! Cum să fluieri în același timp un fault în atac, dar și penalty? Arbitrul central a decis corect inițial. Ăsta este un club care investește foarte mult, care are mulți fani care suferă din greu. Trebuie să spun aceste lucruri! VAR-ul este o unealtă fenomenală, dar trebuie să fie utilizată corect.

Penalty-ul a fost dictat în minutul 90+5, deși ei adăugaseră doar 4 minute de prelungire! Nu ne-au lăsat să obținem cele 3 puncte. M-am încins, iar asta este ceea ce simt toți din Almeria. Sunt fața echipei mele și trebuie să o apăr”, a continuat portughezul, citat de AS.

Ulterior, antrenorul gazdelor a dezvăluit ce discuție a purtat cu „centralul” partidei, pe seama penalty-ului.

„Mi-a spus că Maras a împins. Dar în niciun moment nu se vede că ar lovi cu cotul. Nimeni nu sare cu mâinile împreunate, iar jucătorul advers a fost cel care a venit și a provocat ciocnirea. De asta arbitrul a luat decizia corectă inițial (de a dicta fault în atac). Dar apoi, din cauza unor imagini care nu s-au văzut, penalty-ul a fost acordat. Ar fi bine dacă discuțiile dintre arbitri ar fi publice”.

Faza penalty-ului nu a fost singura reclamată de antrenorul Almeriei. Acesta susține că echipa sa ar fi putut primi un penalty în minutul 82, la un presupus fault asupra lui Sadiq, și a criticat modul în care cartonașele galbene au fost acordate.

3 jucătoride la Almeria au primit cartonașul galben, la fel de mulți ca în tabăra rivală

Almeria și Leganes luptă pentru promovare

Leganes a jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică, după ce Perez a văzut cartonașul roșu în minutul 16, din cauza unei intrări periculoase, cu talpa pe tibia unui adversar. Totuși, Almeria a reușit să înscrie abia în minutul 90+2, prin Morlanes. Cel care a egalat din penalty este Juan Munoz.

Almeria ocupă locul 3 în al doilea eșalon din Spania, în timp ce Leganes se află pe a 4-a poziție. Primele două clasate promovează direct în La Liga, în timp ce următoarele 4 echipe joacă un baraj pentru a stabili ultima echipă care urcă în elita fotbalului spaniol.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Fostul vicepreședintele milanist face mărturii cutremurătoare: „Am slăbit 10 kg. Mi-a fost teamă c-o să mor”

Joachim Low a lăudat un compartiment al naționalei României: „Acolo sunt puternici!” » Imagini de la antrenamentul nemților

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  28 Martie 2021, 12:08

nu se poate, e nevoie neaparata de introducerea unui sistem modern de verificare a deciziilor VAR!!! Un ULTRA VAR, ceva, dupa care, cand vom vedea ca nici asa nu e bine, cred ca trebuie sa facem pasul decisiv si sa implementam MEGA ULTRA VAR. Apoi mai vedem noi.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  28 Martie 2021, 11:46

Și cu Var se fura:))) pai dacă o sa avem var în România o sa fie cote la pariuri dacă se anulează cu var sau nu:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează