INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Alvaro Morata traversează o perioadă de coșmar: ”Niciun doctor nu mi-a putut depista accidentarea, am dureri insuportabile și nu pot nici măcar să mănânc”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat luni, 07 mai 2018 16:34

Atacantul celor de la Chelsea, Alvaro Morata, 25 de ani, a acordat un interviu pentru Marca, în care a vorbit despre momentele dificile din primul sezon în tricoul ”albaștrilor”, despre planurile de viitor, dar și despre satisfacțiile pe care le-a trăit alături de suporterii de pe ”Stamford Bridge”.

Internaționalul spaniol a fost adus de londonezi vara trecută de la Real Madrid, în schimbul sumei de 66 de milioane de euro, dar nu a reușit să traverseze cea mai bună formă de-a lungul sezonului, în ciuda unui start lansat în Premier League.

”A fost un an complicat pentru mine și nu cred că a fost prea grozav nici pentru echipă. A început bine, eram apreciat pentru golurile marcate. Aș fi preferat să fiu absent din cauza unei rupturi musculare pentru trei luni decât să nu știu exact ce am. A fost dificil, doctorii nu au putut depista problema. Sunt momente în care nu pot mânca, am dureri mult prea mari la coloană”, a declarat Morata.

Prestațiile din ultimii ani îl recomandă pe iberic pentru un loc de titular în naționala Spaniei la turneul final din această vară, dar fotbalistul lui Chelsea nu este convins că are garantată poziția în lotul pregătit de Julen Lopetegui.

”Mi-ar plăcea să fiu prezent la Campionatul Mondial, ultima dată am lipsit. Antrenorul mă cunoaște și știe ce pot da pe teren, dar de asemenea este conștient de faptul că situația mea fizică nu este cea mai bună”, au fost cuvintele lui Alvaro Morata.

65.000.000 €este cota de piață a fotbalistului în vârstă de 25 de ani, care a reușit să înscrie 15 goluri în 45 de partide în acest sezon pentru Chelsea, în toate competițiile

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează