INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GUARDIOLA NU E EUFORIC

"Am cîştigat doar un meci, titlul încă nu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2010 00:00

Deşi mai are de îndeplinit doar o formalitate cu Valladolid, pe "Camp Nou", pentru a fi iar campion, antrenorul Barcelonei e circumspect şi zice că totul se joacă pînă în ultima secundă: "Sîntem aproape campioni, dar acest aproape e mereu mai mare. Luni puţin mai mult, marţi şi mai mare, iar miercuri va fi imens".


Guardiola a explicat că nu s-a temut pentru victorie: "Au fost cinci minute în care meciul ne-a scăpat de sub control, dar per total am creat mult mai multe ocazii de gol faţă de Sevilla. Pe final am avut probleme la centrările din benzi ale lui Stankevicius şi Luis Fabiano pentru Kanoute. A fost o tensiune imensă şi am ieşit bine. Un egal ar fi însemnat pierderea titlului. Nu s-a terminat însă lupta şi n-am sărbătorit nimic în vestiar după meci. Sînt convins că Clemente ne va face viaţa grea în ultima etapă".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  09 Mai 2010, 13:09

La noi in campionat,liderul are 37 de goluri date,iar golgheterul campionatului are 15.Ma uit la campionatele de afara,nu doar la cele mari 3,si vad 60-70-80-100 de goluri. Probabil ca asa vom mai ciupi si anu asta vreo 2-3 puncte prin Europa, jucand la 0-0.

 •  09 Mai 2010, 10:52

bravo Pep, excelenta remontarea jucatorilor dupa eliminarea cu Inter!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează