INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  "LUPII" ARŞI CU 30.000 DE EURO

Amendaţi pentru că au băgat rezervele cu Man. United!

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2010 00:00

Wolverhampton a fost sancţionată cu o amendă de 30.000 de euro. Motivul? "Lupii" n-au băgat în teren cea mai bună formulă de joc împotriva lui Manchester United, la partida din 15 decembrie.


Managerul Mick McCarthy a decis să facă zece schimbări în echipa care reuşise s-o învingă pe Tottenham cu 3 zile mai devreme, pentru ca la meciul următor deplasării pe Old Trafford să introducă în formaţie 9 dintre fotbaliştii menajaţi cu United şi să cîştige meciul cu Burnley (2-0). "Consiliul Premier League a constatat încălcarea regulii E20 şi a aplicat o amendă cu suspendare în valoare de 25.000 de lire sterline. De asemenea, clubul nu şi-a respectat obligaţiile faţă de Ligă şi de celelalte echipe, n-a acţionat cu bună credinţă şi a încălcat şi regula B13".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
alex_pedersen
alex_pedersen  •  18 Februarie 2010, 19:10

peste tot sunt interese si influente majore...aici vb de chelsea care a avut un director sportiv fff dscurcaretz...;)....ei vor sa faca asta pt ca sa nu fie precedente...neavand nici o legatura cu acest subiect, crede`ti ca prunea daca o sa vina manager sportiv la dinamo o sa stearga numerele de telefon de la liga si federatie.?:));)ciao..respect...

 •  18 Februarie 2010, 19:04

ce tampenie...pai atunci hai sa fie toate echipele formate din 11 jucatori...+ 3 rezerve ca sa fie totul cum trebuie... ce ratati...

 •  18 Februarie 2010, 17:07

o tampenie..pana la urma antrenorul e cel care decide care intra sh care nu.a folosit asa zisele rezerve pentru ca stia ca nu are nici o sansa cu man united sh a considerat ca e ma bine sa ai ba menajati unii jucatori considerati mai buni pt urmatoatea partida acre era mai importanta deoarece era o contracandidata la retrogadare..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează