INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Amenințări cu moartea în Italia: au primit gloanțe la pachet

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Rareș Vătășescu-BalcanJURNALISPORT - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 13:31

Asociația Arbitrilor din Italia a primit la sediul ei trei pachete misterioase. Desfăcute de cei care le-au primit, ele s-au dovedit a conține gloanțe.

Marcello Nicchi, președintele Asociației, a povestit, într-o conferință de presă, că un pachet i-a fost trimis lui, altul, vicepreședintelui, iar cel de-al treilea, celui care se ocupă cu delegările arbitrilor, Nicola Rizzoli.

Singura explicație găsită a fost legată de controversele iscate prin aplicarea în Serie A a măsurii VAR, cei mai înverșunați dușmani ai ei fiind fanii lui Lazio, echipă care pare să fi pierdut cele mai multe puncte în urma unor astfel de decizii.

Marcello Nicchi a mai adus în discuție cazul unui jurnalist care a sugerat fanilor că ar trebui să tragă în arbitri. El a anunțat că incidentele sunt investigate de poliție și Ministerul de Interne.

Nicchi și-a exprimat dezacordul în privința plângerii depuse de o asociație de consumatori cu privire la deciziile unui arbitru într-un meci Lazio – Torino, care se va solda cu chemarea acestuia în instanță. "Vi-l imaginați pe Ronaldo sau pe Messi sau pe oricare alt jucător ajungând la judecată pentru că au făcut o greșeală sau o presupusă eroare?”, a adăugat acesta.

sursa: calciomercato.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează