INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Amenințați cu pistolul și prădați în stradă » Marcelo Diaz, proaspăt cîștigător al Copei America, și soția au avut noroc cu socrul său: ”Gangsterii ne-ar fi împușcat!”

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 00:00

Tatăl soției, la care tocmai fuseseră în vizită, și-a luat arma din casă și i-a pus pe fugă pe răufăcători trăgînd două focuri în aer

Bucuria după triumful la Copa America, în tricoul "naționalei", a fost destul de scurtă pentru chilianul Marcelo Diaz. N-a apucat să savureze succesul în fața lui Leo Messi și a Argentinei că peste noapte s-a trezit tremurînd pentru viața sa și a soției.

Tocmai ieșiseră din locuința socrilor, unde fuseseră în vizită, și se îndreptau către mașină cînd o dubă le-a tăiat calea. "Au coborît doi gangsteri, ne-au pus pistolul la tîmplă și ne-au cerut banii și actele. N-am avut încotro. Soția le-a dat tot ce aveam la noi", a povestit mijlocașul în vîrstă de 28 de ani cotidianului La Tercera.

Răufăcătorii i-au lăsat în pace abia după ce socrul lui Diaz a ieșit din casă cu pușca și a tras în direcția lor două focuri: "Ne auzise strigînd și așa și-a dat seama ce se întîmplă. Dacă nu era el, gangsterii ne-ar fi împușcat. Sînt șocat și frustrat".

" Chile e controlată de gangsteri. Trebuie să ai mereu grijă de tine fiindcă altfel nimeni n-o face"
Marcelo Diaz, mijlocaș Chile

31 de selecțiiși un gol are Diaz în naționala Chile, unde a debutat în 2011

A cerut ajutor pe Twitter

Poliția și Procuratura din Santiago de Chile au deschis o anchetă, dar Marcelo Diaz a apelat și la Twitter în încercarea de a-și recupera bunurile. "Actele soției și ale copilului meu sînt cele mai importante. Pentru altcineva n-au absolut nici o valoare", a postat internaționalul chilian al lui Hamburger SV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Iulie 2015, 11:00

...e frumos in Chile ...oameni buni acolo ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează