INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Amenzi usturătoare pentru indisciplină la Barcelona: 400 de euro minutul de întîrziere!

Luis Enrique vrea să instaureze disciplina la Barcelona
Luis Enrique vrea să instaureze disciplina la Barcelona

Articol de - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 23:13

Messi şi colegii săi n-au părut stimulaţi în vreun fel de măsurile luate de Luis Enrique. Iar miercuri au reuşit performanţa de a nu expedia nici un şut pe poartă.

Luis Enrique vrea disciplină la Barcelona. Şi ca să se asigure că toată lumea respectă programul, deunăzi a fixat şi amenzi. Un minut de întîrziere la antrenament costă 200 de euro. Iar dacă se întîmplă la reunirea lotului în zi de meci, 400 de euro.

Sumele se dublează la a doua abatere, dar pentru un Messi, plătit cu 375.000 de euro pe săptămînă, nu înseamnă mare lucru. Şi nici nu-i stimulează performanţa pe teren. Dovadă remiza albă de la Malaga, unde catalanii, cu el şi cu Neymar titulari, au bifat primul meci fără şut pe poartă din ultimii 11 ani!

Degeaba a a excelat defensiva, ce totalizează acum 450 de minute fără gol primit în Primera. În Serie A ar fi fost ceva. Dar într-o ligă care divinizează golul nu înseamnă nimic.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează