INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Andone poate decide titlul în La Liga! Deportivo se duelează cu Real, iar atacantul român amenință: "Am bătut Barca, putem bate și Real"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 15:54

După 2-3 cu Barcelona, Real Madrid se va duela miercuri cu Deportivo la Coruna, echipa lui Florin Andone.

Atacantul român a vorbit despre duelul cu formația antrenată de Zinedine Zidane și spune că echipa sa poate câștiga, la fel cum a făcut-o și cu Barcelona.

"În 7 zile avem 3 meciuri importante. Vrem să jucăm bine și să facem un meci bun cu Real Madrid. Este cea mai bună echipă din lume și are capacitatea de a alinia mulți jucători buni. Cred în Deportivo și vom lupta împotriva lui Real.

În meciul tur (n.r. 3-2 pentru Real) m-a durut golul marcat de Ramos în ultimul minut. Avem o mentalitate de învingători.

Dacă am câștigat cu Barcelona, putem face același lucru și cu Real. Vrem să ștergem impresia lăsată de înfrângerea cu Real Sociedad. Am jucat destul de rău, dar putem câștiga în fața lui Real.

Este bine pentru noi că nu va juca Ramos. Este cel mai bun fundaș din lume. Vreau să termin sezonul într-o formă bună", a spus Andone într-un interviu pentru Marca.

  • Meciul Deportivo La Coruna - Real Madrid se joacă miercuri, de la ora 22:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport.
  • Cu 5 etape înainte de final, Barcelona și Real sunt la egalitate de puncte, dar madrilenii au un meci în minus.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
torque07
torque07  •  24 Aprilie 2017, 17:39
Postat de olaru_andrei pe 24 Aprilie 2017, 17:10

Florinele tata, mai lasa-ne cu Vrei...e greu acolo sus!!!...si macar taci tu,lasa-i pe altii sa vbeasca. Momentan esti un nimeni in fotbalul european si spaniol. Nu ai realizat nimic, mai ales la Depor

ce-ai patit mai? Omul e titular la o echipa in cel mai tare campionat din lume. In decembrie a fost ales cel mai bun fotbalist din campionat (pt luna respectiva). E o realizare avand in vedere concurenta. Joaca meci de meci, e vazut bine. Cica nu ai realizat nimic..are 24 de ani. are timp pt mai mult. merita toate laudele pt ce a ce a realizat.

olaru_andrei
olaru_andrei  •  24 Aprilie 2017, 17:10

Florinele tata, mai lasa-ne cu Vrei...e greu acolo sus!!!...si macar taci tu,lasa-i pe altii sa vbeasca. Momentan esti un nimeni in fotbalul european si spaniol. Nu ai realizat nimic, mai ales la Depor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează