INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

„Nu avem limite și nu mi-e teamă de nimic!”. Andre Onana a fost ieri eroul interist la Porto

André Onana a fost ieri eroul interist la Porto. Foto: Getty Images
André Onana a fost ieri eroul interist la Porto. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 14:30 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 14:30

După 12 ani, Inter s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, având în Andre Onana (26 de ani) omul meciului de la Porto (0-0). „Mâna care a deviat în bară lovitura de cap a lui Taremi e un imn al bucuriei”, l-a elogiat Gazzetta dello Sport.

După 12 ani de așteptare, tifosii lui Inter sărbătoresc o nouă prezență în „sferturile” Ligii Campionilor. Una care i se datorează, în bună măsură, evoluției excelente în dubla manșă a lui Andre Onana. 

Mititelu prevede nașterea unei FORȚE în Liga 1: „Am informații din interior. Se anunță puternici de la anul!”
ASCENSIUNE
Mititelu prevede nașterea unei FORȚE în Liga 1: „Am informații din interior. Se anunță puternici de la anul!”

Portarul camerunez de 26 de ani a fost omul meciului în returul cu FC Porto (0-0), salvând trupa lui Simnone Inzaghi, într-un final dramatic pe „Estadio do Dragao”. A sărit ca o panteră și, cu ajutorul barelor, a închis buturile în fața asalturilor furibunde ale alb-albaștrilor.

Andre Onana a fost eroul lui Inter la Porto! Ionuț Radu nu a reușit

„Mie nu mi-e frică niciodată. Am demonstrat că nu avem limite și dacă suntem uniți e dificil să primim gol”, a declarat cel care l-a scos dintre titulari pe Samir Handanovic, devenind el titularul. Ceea ce nu a reușit Ionuț Radu cât timp a fost rezerva slovenului, fiind obligat să plece. 

„Este cu adevărat numărul 1”, a titrat Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 8 și a explicat că „mâna ce a deviat în bară lovitura de cap a lui Taremi este un imn al bucuriei. Amintind și de intervențiile din prima manșă, se poate spune c-a fost «dubla» lui Onana”.

7 goluriîn opt meciuri din Liga Campionilor a primit André Onana. Camerunezul a păstrat poarta lui Inter închisă în cinci partide, între care „dubla” cu Porto

Andre Onana, omul meciului de la Porto: „A făcut diferența”

Controversatul goalkeeper, suspendat nouă luni, pentru că s-a dopat cu furosemid, și exclus din lot de la CM 2022 de selecționer după un singur meci, pentru modul riscant în care juca mingea, a avut răbdare, știind că îi va veni rândul, și și-a dovedit valoarea.

Plecat liber de la Ajax, africanul i-a cucerit pe italieni. „Este un portar mare și era nevoie de o seară nebună ca aceasta pentru a o spune fără teamă. Și-a menținut mereu un calm olimpic și le-a insuflat și colegilor multă liniște, chiar și atunci când portughezii forțau golul. Camerunezul și-a pus amprenta pe performanța nerazzurrilor, care au pus pe mâna, fără să știe, pe o bijuterie de portar la parametru zero. Pe lângă reflexele ale, are charismă, un mod special de a conduce defensiva și un joc de picioare care face diferența”, îl elogiază cotidianul roz.

Citește și:

Cele mai tari glume după City - Leipzig 7-0 » Messi „i-a scris” lui Pep pe WhatsApp

„Aroganța” lui Manchester United imediat după declarațiile lui Guardiola: „Să ne amintim”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
balotelli
balotelli  •  16 Martie 2023, 08:08
Postat de luciann pe 15 Martie 2023, 23:24

Nici interistii nu cred in el...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

puscoci
puscoci  •  16 Martie 2023, 00:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  15 Martie 2023, 23:24
Postat de gigimarga2 pe 15 Martie 2023, 17:41

Onana,a facut un meci normal cu interventii normale. Nimic exceptional. Omul este un mascarici care face circ la fiecare interventie. Pe fraieri poate îi pacaleste , pe mine nu prea. Nu cred in valoarea sa la nivel inalt. Timpul îmi va confirma sau nu afirmatiile

Nici interistii nu cred in el...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează