INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Transferul lui Angel Di Maria, blocat de amenințările terifiante ale traficanților: „Noi trimitem gloanțe și aruncăm cu cadavre!” » Armata nu mai face față

Angel Di Maria, aflat la ultimul sezon din carieră / Foto: Imago
Angel Di Maria, aflat la ultimul sezon din carieră / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 11:23 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 11:52

Angel Di Maria (36 de ani), starul Benficăi, s-a răzgândit în privința dorinței de a se retrage din fotbal de la echipa care l-a lansat, din cauza mesajelor oribile primite din partea traficanților de droguri. Extrema argentiniană își va agăța ghetele în cui după Copa America 2024, refuzând deja ofertele din Arabia Saudită și din MLS.

Angel Di Maria a luat foarte în serios avertismentul trimis de „narcoteroriști" și a renunțat la planul de a se întoarce la Rosario pentru a-și încheia cariera. Fostul star al lui PSG, aflat acum la Benfica, s-a răzgândit după ce familia sa a primit amenințări cu moartea.

Dennis Man, cel mai slab de la Parma: „Driblinguri fără noimă, ocazii irosite”
PARMA
Dennis Man, cel mai slab de la Parma: „Driblinguri fără noimă, ocazii irosite”

„Spune-i fiului tău Angel să nu se întoarcă la Rosario, pentru că, dacă o face, vom strica totul prin uciderea unui membru al familiei tale. Nici măcar Pullaro (n.r. - guvernatorul provinciei, Maximiliano Pullaro) nu te va salva. Noi nu aruncăm cu bucăți de hârtie. Noi trimitem gloanțe și aruncăm cu cadavre, nu glumim deloc", e mesajul primit de tatăl campionului mondial, potrivit cotidianului portughez A Bola, și confirmat de surse din cadrul poliției argentiniene.

Di Maria deține o opțiune de reînnoire pentru un sezon

Agenția Infobae a dezvăluit că o mașină a lăsat un mesaj în fața casei jucătorului în apropiere de Rosario, unde acesta locuiește când este convocat la echipa națională. Mesajul îl avertiza violent pe starul Benficăi să nu se mai întoarcă vreodată să evolueze la Rosario, clubul la care a debutat, în sezonul 2006-2007, și unde dorea să își agațe ghetele în cui.

Di Maria se va retrage din fotbalul internațional după Copa America din vara anului viitor (20 iunie - 16 iulie). Contractul său cu Benfica expiră la sfârșitul acestui sezon, însă fostul fotbalist parizian are o opțiune de prelungire pentru încă un an. Conform aceluiași ziar A Bola, Angel nu este deloc atras de ideea de a se transfera în Arabia Saudită sau în MLS.

Violența în creștere în Rosario, armata nu mai face față!

Rosario, care are peste un milion de locuitori, a cunoscut o creștere intensă a ratei violenței din cauza grupurilor traficanților de droguri pentru că orașul este, conform experților, un potențial intermediar pentru transportul acestor substanțe ilegale în alte țări.

Di Maria și-a părăsit prima echipă de club în 2007, după ce a evoluat 36 de meciuri pentru Rosario Central și a semnat cu Benfica, acolo unde a bifat 125 de apariții în 3 ani. Ulterior a părăsit Portugalia pentru a se alătura unor "giganți" precum Real Madrid, Manchester United, PSG sau Juventus. A revenit în cele din urmă la Benfica, în 2023.

Traficanții de droguri au amenințat și familia lui Messi!

Nu este primul caz în care familia unui jucător argentinian este amenințată. Lionel Messi, născut și el la Rosario, a primit și el o scrisoare de amenințare anul trecut, după ce hoții au atacat un supermarket deținut de familia soției sale, Antonela Roccuzzo.

39de meciuri a bifat Angel Di Maria în tricoul lui Rosario, reușind 6 goluri și 2 pase decisive. La naționala Argentinei, extrema Benficăi are 138 de selecții și 30 de goluri

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Marco Materazzi regretă incidentul cu Zinedine Zidane din finala Campionatului Mondial din 2006: „Acel episod n-ar fi trebuit să aibă loc niciodată! Nu face cinste carierei mele!”
CAMPIONATUL MONDIAL
Marco Materazzi regretă incidentul cu Zinedine Zidane din finala Campionatului Mondial din 2006: „Acel episod n-ar fi trebuit să aibă loc niciodată! Nu face cinste carierei mele!”
Continuă căderea lui Chivu cu Inter » 5 meciuri la rând fără victorie » Învins de golul unui internațional român
ITALIA
Continuă căderea lui Chivu cu Inter » 5 meciuri la rând fără victorie » Învins de golul unui internațional român

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează