INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Angel preţios » Real Madrid gata de o vînzare-record: Di Maria la PSG pe o sumă fabuloasă!

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 21:46

Campioana Europei este obligată de fair-play-ul financiar să renunţe la starul argentinian, pe care ar putea încasa exact cît a cheltuit pentru columbianul James Rodriguez


Real cumpără foarte scump, dar şi vinde la preţuri de lux. Recordul stabilit vara trecută de Ozil e în mare pericol să devină istorie. Madrilenii se pregătesc să-l doboare, printr-o iminentă despărţire de Angel Di Maria. PSG a pus pe masă o ofertă indecentă: 80 de milioane de euro pentru argentinian!

Sumă în care sînt incluse bonusurile variabile, depinzînd de performanţele vicecampionului mondial.

Mutarea fusese aranjată acum o lună în capitala Franţei de preşedintele Florentino Perez şi Nasser al Khelaifi, cei doi şefi de cluburi fiind foarte buni prieteni. Şeful lui Real ştia de dorinţa lui Di Maria de a pleca, manifestată în iarnă, şi a acţionat rapid. Şi "El Fideo" iese cîştigat din transferul în Ligue 1. Sare dintr-un foc de la trei milioane, cît primeşte la Real, la 8 milioane de euro salariu net anual.

Singurul obstacol ar fi Ancelotti. Antrenorul îl consideră esenţial în jocul ofensiv şi echilibrul echipei, italianul blocîndu-i plecarea în ianuarie. Banii de la PSG i-ar oferi însă un alt vîrf: Falcao ori Lukaku.


TOP VÎNZĂRI REAL ALL-TIME
Jucător Plecat la An Sumă*
1. Mesut Ozil Arsenal 2013 50
2. Robinho Man. City 2008 43
3. Higuain Napoli 2013 37
4. Anelka PSG 2000 34,5
5. Owen Newcastle 2005 25
* Toate cifrele sînt în milioane de euro.


110 milioane de euro a investit Real în această vară în cele două transferuri, James Rodriguez şi Kroos


"Di Maria a terminat tîrziu Mondialul şi trebuie să se prezinte pe 5 august la antrenament. Eu nu ştiu de vreo plecare şi sper să ne vedem la Valdebebas"
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

"Eu nu m-aş despărţi de Di Maria, pentru că este un jucător foarte important. A dovedit-o la Mondial, unde a fost magnific, printre cei mai buni de la turneu"
Javier Zanetti, fost căpitan al Argentinei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sakazuke
sakazuke  •  29 Iulie 2014, 22:28
Postat de alexandru_p pe 29 Iulie 2014, 11:10

mijlocul cu modric si dimaria arata foarte bine. nu inteleg de ce au trebuit adusi si kroos (ma rog, kroos e un transfer f bun) dar mai ales james rodriguez. james nu e inter, e jucator de 4-2-3-1, nu de 4-3-3. de banii aia aduceau un atacant si'l tineau pe dimaria. in fine, asta e planul lor, sa vedem daca iese...

di maria nu vrea sa stea..... vrea la bani multi mai ales acum dupa ce a cucerit ucl cu realul . singura motivare pt el este: cat mai multe milioane .el din 6 in 6 luni se pune pe taraba . poate ii iese anul asta .succes si multe multumiri , realul nu sta si nu va sta niciodata intr-un jucator .

sakazuke
sakazuke  •  29 Iulie 2014, 22:24
Postat de madskills pe 29 Iulie 2014, 10:17

deci ziceti ca il vinde din cauza fairplayului financiar, apoi spuneti ca de banii aia vor sa-l ia pe Falcao sau Lukaku. Pai ori il vinde ca sa recupereze banii or sa aiba bani pentru alt transfer? Plus ca asa zisul fairplay e pentru fraieri. Psg daca plateste suma asta, are din 2 transferuri 140 de milioane cheltuite (Luiz + DiMaria) .Deci in mod normal nu au voie sa faca transferul. Acum pe cine sa credem, pe voi?:))

,,saracul" asta de scorrpie a facut articolul beat.....:)) real nu are cum sa aibe probleme cu fairplayului financiar nici daca transfera 3 bale si 2 cr7 intr-un singur an .... pt ca spune clar nu poti cheltui mai mult decat incasezi. iar realul ( ca si barca) au incasari de peste 500 de MILIOANE . bostanul astade ziarist probabil ca sa referit la psg care tre sa vanda ca sa poata cumpara :))

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Iulie 2014, 17:51

Sper sa plece odata sobolanul asta oparit!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează