INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA - BRAZILIA

FOTO Perla de 17 ani a lui Real Madrid a decis Anglia - Brazilia! Show pe Wembley între cele două forțe

Endrick, în stânga/ foto Imago Images +14   FOTO
Endrick, în stânga/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 22:56 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 23:03

Anglia a pierdut cu Brazilia, scor 0-1, într-un meci amical jucat pe Wembley. Endrick a marcat singurul gol al meciului.

Anglia - Brazilia ar putea fi oricând o finală de Campionat Mondial. Cum până la următorul CM mai avem de așteptat doi ani, a trebuit să ne mulțumim cu un regal fotbalistic fără miză reală.

Anglia - Brazilia/ foto Imago Images
Anglia - Brazilia/ foto Imago Images
Anglia - Brazilia/ foto Imago Images
Anglia - Brazilia/ foto Imago Images
Anglia - Brazilia/ foto Imago Images
+10 FOTO

Cele două nu au venit cu cele mai bune garnituri pe Wembley. Anglia nu l-a avut pe golgeterul Kane, accidentat la gleznă, în timp ce Brazilia a fost nevoită să improvizeze în defensivă, tot din cauza unor probleme medicale.

Cu toate acestea, partida a avut ritm și ocazii, prima mare ratare venind din piciorul lui Vinicius. A scăpat singur cu portarul, l-a învins pe Pickford, însă Walker a scos din fața porții goale.

Anglia - Brazilia, decis de un adolescent de 17 ani

A venit apoi rândul Angliei să pună probleme. Debutantul Gordon a tras plasat de la marginea careului, însă Bento a reușit să respingă în lateral. Brazilienii au avut și o bară, semnată de Paqueta, de la 12 metri. Duelurile au fost tari, meciul a fost crâncen, deși a fost doar un amical. Jucătorii celor două echipe s-au contrat de multe ori, fără să țină cont de nimic.

Pe fotbal, Brazilia a fost totuși mai bună, mai prezentă în atac prin ocazii mari. Paqueta a fost aproape de un gol superb după o oră de joc, însă a trimis puțin pe lângă vinclu.

Cum vedetele de pe teren nu au reușit să marcheze, un puști de 17 ani a decis meciul, semnând singura reușită a partidei. Numele lui? Endrick. Nimeni altul decât jucătorul luat de Real Madrid cu 40 de milioane de euro din campionatul brazilian, care se va alătura lotului madrilen la vară.

El a marcat în poarta goală în minutul 80, la a al treilea meci în tricoul Selecao. Vinicius, viitorul lui coechipier de la Real, ratase inițial singur cu portarul, dar brazilienii au avut noroc, mingea ajungând exact pe latul lui Endrick. Adolescentul putea face „dubla” la ultima fază, dar a ratat singur cu Pickford.

FINAL. Anglia - Brazilia 0-1

  • Click AICI pentru statistici
  • A marcat: Endrick 81
  • În minutul 12, Vinicius a tras pe lângă Pickford, dar șutul nu a fost suficient de puternic, iar Walker a intervenit înainte ca balonul să intre în plasă

Anglia - Brazilia, echipe de start

Anglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire, Chilwell - Rice, Gallagher - Foden, Bellingham, Gordon - Watkins
Rezerve: Johnstone, Ramsdale - Bowen, Branthwaite, Dunk, Gomez, Konsa, Maddison, Mainoo, Rashford, Toney
Selecționer: Gareth Southgate

Brazilia: Bento - Danilo, Fabricio Bruno, Beraldo, Wendell - Joao Gomes, Guimaraes, Paqueta - Raphinha, Rodrygo, Vinicius
Rezerve: Rafael, Jardim - Andre, Ayrton Lucas, Bremer, Couto, D. Luiz, Endrick, Murillo, Pablo Maia, Pepe, A. Pereira, Richarlison, Galeno
Selecționer: Dorival Junior

Citește și:

Dezvăluire-șoc: fostul jucător de la Chelsea și Real Madrid a aflat că NU el este tatăl copiilor și a divorțat!
MARIAJ
Dezvăluire-șoc: fostul jucător de la Chelsea și Real Madrid a aflat că NU el este tatăl copiilor și a divorțat!
Starul lui PSG a dat în judecată un bucătar din Marseille care vinde kebab cu numele său » Care a fost reacția chefului-influencer și ce trebuie să facă mai departe
FRANȚA
Starul lui PSG a dat în judecată un bucătar din Marseille care vinde kebab cu numele său » Care a fost reacția chefului-influencer și ce trebuie să facă mai departe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  23 Martie 2024, 23:02

Slaba Anglia ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează