INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 1-2

Antrenorul Barcei se consideră vinovat pentru eşec » Guardiola: "Eu am greşit!"

Guardiola a recunoscut că nu a luat cele mai bune decizii în derby-ul cu Real.
Guardiola a recunoscut că nu a luat cele mai bune decizii în derby-ul cu Real.

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 11:51

După 1-2 cu Real, Pep a recunoscut: "Deciziile mele n-au fost bune. Am plătit pentru ele".

Cinci victorii avea Guardiola în Clasicul cu Mourinho. Şi numai o înfrîngere, în finala Cupei Spaniei, din 2011. De cele mai multe ori, alegerile sale tactice au fost mai inspirate ca ale portughezului de la Real. Nu şi sîmbătă, cînd a pierdut a doua oară în faţa lui.

Sistemul Barcelonei, 3-3-1-3, nu a dat siguranţă defensivei şi nici nu a fost un plus pentru atac. Iar surprizele Tello (20 de ani) şi Thiago (21 de ani) au cedat presiunii unui asemenea meci.

După înfrîngere, Pep a recunoscut că el e vinovat: "M-am gîndit zile la rînd cum voi juca în derby şi am pierdut. A trebuit să iau cîteva hotărîri importante, iar deciziile mele n-au fost cele mai bune. N-am avut dreptate. Eu am greşit şi am plătit pentru asta. Felicitări, Real, pentru succes şi pentru titlu".

1 eşec a suferit Barcelona pe Camp Nou în acest campionat, cel cu Real. În precedentele 16 partidei acasă, au reuşit 15 victorii şi un egal, 0-0 cu Sevilla

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mogul
mogul  •  23 Aprilie 2012, 23:28

deci tello era batut in cap saracul . facea acelasi dribling la nesfarsit can vedea ca nu-i iese . iar sa-l pui pe messi intre 4 sa nu poata misca e ridicol ....a gresit . si inca rau . nu aveam nimic impotrica dar sa dai titlul realului pe camp nou e rusinos .

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  23 Aprilie 2012, 12:11
Postat de giussybaratky23 pe 23 Aprilie 2012, 06:15

Astia cu demisia, sunteti de-a dreptul jenanti! Ati uitat ce a facut pana acum?! Nerusinatilor! Sunteti contaminati de oierul cu diaree la gura! Un cule adevarat nu vorbeste asa, dar voi sunteti doar sensul propriu al cuvantului! Pep a gresit, intr-adevar, dar sa ii ceri demisia, mi se pare o utopie. Nu Thiago si Tello au fost marile greseli, ci aceasta nulitate de "Jefecito" in aparare! Nu se poate sa il lasi pe Pique pe banca si sa joci cu acest pitic! E nevoie de cativa jucatori noi, printre care Radamel Falcao Garcia, care e un atacant senzational. Cu Messi ar face o treaba extraordinara! Alte nume nu imi permit sa dau. Oricum, acum se vede cine tine cu adevarat cu Barca!

nu sunt de acord cu tine, mascherano a facut meciuri memorabile din postura de fundas central, iar pique pare mai preocupat in ultima vreme de alte lucruri, evolutiile sale din teren lasand de dorit. si sa fim seriosi contratacul realuluia pornit de la o greseala a lui thiago daca nu ma insel, iar mascherano pur si simplu a fost plasat gresit si depasit in viteza de cr7. dar tello daca concretiza mai devreme ocaziile avute, poate altul era scorul. conteaza mai putin, acum doar nu le*a intrat mingea in poarta, dar barca o sa isi revina cat de curand.

kily
kily  •  23 Aprilie 2012, 11:21

din cauza lui pep, barca a jucat in 8...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează