INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIERĂ ÎN ITALIA

Antrenorul lui Chievo suspendat pentru că a înjurat!

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Noua modificare de regulament făcută în Il Calcio a făcut prima victimă. Domenico Di Carlo intră în istorie ca primul antrenor suspendat pentru că a înjurat! Tehnicianul lui Chievo n-a fost sancţionat de arbitru în timpul meciului de duminică împotriva lui Cagliari (2-1), ci a fost judecat pe baza probei video.

 

Oficiali ai Procuraturii Federale prezenţi la Verona l-au surprins pe Di Carlo într-un moment de iritare şi l-au deferit spre judecare Comisiei de Disciplină. Iar şeful acesteia, Tosel, a decis după analizarea imaginilor să aplice litera regulamentului, interpretînd cuvintele rostite de tehnician prin citirea limbajului buzelor! Pentru asta, acesta a urmat un curs rapid de specializare. Tot cu o etapă de suspendare s-a ales Scurto (Triestina) în Serie B, în timp ce Marcolini, elevul lui Di Carlo la Chievo a scăpat basma curată, Tosel considerînd că reacţia nervoasă de la ieşirea din teren n-a conţinut expresii injurioase.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează