INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PLECARE

Anunţ de ultimă oră din Italia! Juventus a rămas fără antrenor! Doi posibili înlocuitori şi variantă surpriză pentru Antonio Conte

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 21:38

Antonio Conte şi-a prelungit la finalul sezonului trecut contractul cu Juventus pentru încă un an, însă nu va mai rămîne pe banca torinezilor. 

Antrenorul şi-a reziliat azi, unilateral, contractul cu Juventus, urmînd ca locul să îi fie luat de unul dintre Massimiliano Allegri şi Roberto Mancini.

Se pare că tehnicianul e nemulţumit de campania de achiziţii a lui Juventus din această vară: "Nu poţi să mănînci la un restaurant de 100 de euro cînd ai doar 10 euro", a spus acesta într-un interviu recent din Gazzetta dello Sport.

Picătura care a umplut paharul a fost faptul că Juventus a ratat transferurile lui Cuadrado şi Alexis Sanchez, iar Arturo Vidal are şanse foarte mari ca în zilele următoare să semneze cu Manchester United.

Desemnat cel mai bun antrenor din Serie A, Conte se afla la Juventus din 2011. A mai antrenat Arezzo, Bari, Atalanta şi Siena. În ultimul sezon cu Antonio Conte pe bancă, Juventus Torino a bătut recordul de puncte într-un sezon de Serie A, avînd 102.

În cei 3 ani petrecuţi pe banca lui Juventus pînă acum, Antonio Conte a cîştigat de 3 ori Serie A, a fost finalist în Cupa Italiei şi a cîştigat de două ori Supercupa Italiei.

Merge la naţională?
Se pare că Antonio Conte nu va sta prea mult fără angajament. Presa din Italia anunţă că ar putea deveni noul selecţioner al Italiei.

Cesare Prandelli a demisionat după Cupa Mondială, unde Italia a părăsit competiţia încă din faza grupelor.

Prima reacţie a lui Conte!

"A fost o perioadă în care am analizat pînă am luat această decizie. Le mulţumesc din suflet fanilor, mereu mi-au demonstrat că mă iubesc, mi-au fost alături în fiecare clipă.

Am făcut ceva istoric împreună, 3 titluri, 2 Supercupe. Nimeni nu ne poate lua asta. Le mulţumesc tuturor jucătorilor pe care i-am avut în aceşti 3 ani. M-au ajutat să cresc din multe punctele de vedere.

Mulţumesc şi clubului, care mi-a fost alături. Le mulţumesc şi celor din staff, tuturor oamenilor care au lucrat alături de mine în perioada asta", a spus Conte.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
cetateanu
cetateanu  •  16 Iulie 2014, 16:57
Postat de fangigi pe 15 Iulie 2014, 23:03

Mafiotii aia nu mai baga bani si s-a suparat fantele de antrenor? Niste omizi!

Esti cel mai insipid comentator de aici. Pe bune. N-ai nici sare, nici piper. De fapt e de inteles, esti...

cetateanu
cetateanu  •  16 Iulie 2014, 16:55
Postat de carol_k pe 16 Iulie 2014, 06:01

Pentru Juventus nu conteaza atat de mult antrenorul cat seful arbitrajului .Aici e secretul lor

Din pricina unora ca tine se duce p***lii de suflet siteul asta. Numai ca*at ai in cap!

gabonne1982
gabonne1982  •  16 Iulie 2014, 10:36
Postat de teo94_rapid pe 16 Iulie 2014, 00:18

Ultima ora: Antonio Conte a semnat de 8 ani cu Rapid, jucatori precum Vidal sau Pogba asteapta cu nerabdare debutul in cupa ligii, multimiliardarul Massone a promis ca alti jucatori precum Muller sau Messi vor semna cu giulestenii... =)))

da,este asteptat in dupa-amiaza asta la Bucuresti pentru o prima runda de negocieri.Iar la finalul lor,Antonio Conte va urmari alaturi de Massone partida Rapidului cu CSU Craiova

Vezi toate comentariile (14)
Comentează