INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Anunțul lui Dembele i-a luat prin surprindere pe fanii Barcelonei

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 21 septembrie 2017 16:26

Declarat inapt pentru restul anului 2017, Ousmane Dembele, 20 de ani, promite că va reveni pe teren peste doar 2 luni.

Operat cu succes la Helsinki după ruptura de tendon suferită în victoria Barcelonei de la Getafe, scor 1-2, fostul atacant al Borussiei Dortmund le dă speranțe fanilor catalani printr-o postare pe pagina personală de Instagram.

 

❤️❤️❤️ #viscabarca #bientotderetour #plusdecrochet #jarrivedans2mois✌

A post shared by @o.dembele7 on

Tânărul internațional francez a publicat o fotografie cu primul-unsprezece al lui Valverde dinaintea partidei cu Eibar, scor 6-1, atunci când colegii săi au purtat tricouri speciale cu inscripția "Curaj, Ousmane!". Mesajul alăturat imaginii a surprins suflarea blaugrana, Dembele asigurând revenirea pe teren mult mai devreme decât se vehicula.

105.000.000 €a costat transferul lui Dembele, sumă la care se mai pot adăuga alte bonusuri care se ridică la circa 40.000.000 €

"Jarrivedans2mois!" (Revin în 2 luni!), a scris francezul, care s-a întors, între timp, la Barcelona după intervenția chirurgicală din Finlanda.

10 goluriîn 50 de meciuri a reușit fostul vârf al lui Rennes în tricoul Borussiei Dortmund, cucerind Cupa Germaniei cu BVB

Medicii nu sunt însă la fel de optimiști ca jucătorul și spun că Dembele va putea reveni abia după 3 luni și jumătate, cel mai devreme.

Sosit pe Camp Nou pentru a-l înlocui pe Neymar, plecat la PSG, Dembele a debutat cu dreptul în tricoul catalanilor, oferind un assist spectaculos pentru Luis Suarez în victoria din derby-ul local cu Espanyol, scor 5-0.

sursa: goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  21 Septembrie 2017, 19:03

s-a rupt la Barca ... acolo la dortmund jumatate din lot este accidentat...

baruch
baruch  •  21 Septembrie 2017, 16:53

poate gresesc, dar mie mi se pare noul bojan krkic

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close