INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Aproape de o nouă tragedie în fotbal » Un jucător de la Chelsea a leşinat la antrenament

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 06 martie 2018 23:32

N'Golo Kante (26 de ani) le-a provocat o sperietură zdravănă colegilor săi de la Chelsea, după ce a leşinat la antrenamentul de vineri, cu două zile înainte de partida din Premier League a londonezilor, contra lui Manchester City, încheiată cu scorul de 0-1.

The Telegraph scrie că fotbalistul lui Chelsea s-a prăbuşit inconştient în vestiarul de la baza de antrenament din Cobham, fapt care i-a şocat pe coechiperii săi. Imediat, un medic al echipei a venit să îl vadă pe francez, însă acesta şi-a revenit la scurt timp.

După incidentul înspăimântător de vineri, Kante a fost trimis la un expert cardiolog pentru a fi testat, însă mijlocaşului nu i-au fost găsite probleme de sănătate, iar medicii i-au dat undă verde pentru a evolua în partida de duminica trecută, contra lui City. Totuşi, Antonio Conte nu a vrut să rişte, mai ales că fostul jucător al lui Leicester nu s-a simţit bine în dimineaţa jocului, şi a preferat să îl lase în afara lotului, deşi a făcut deplasarea cu echipa la Manchester.

35 de partidea bifat Kante pentru Chelsea, în actuala stagiune, fiind al patrulea cel mai folosit jucător din lotul campioanei Angliei

Deşi nu există un motiv clar oferit de specialişti pentru cele întâmplate, sursa citată scrie că leşinul lui N'Golo Kante ar fi putut fi provocat de temperaturile reduse înregistrate în ultima perioadă în Anglia.

Micuţul şi energicul jucător al londonezilor s-a întors luni la antrenamentul formaţiei pregătite de Conte, iar lucrurile s-au desfăşurat în condiţii optime. Astfel, Kante este disponibil pentru Chelsea în următoarea partidă de campionat, contra lui Crystal Palace (10 martie), dar şi în duelul de foc din returul optimilor Ligii Campionilor, împotriva Barcelonei (14 martie).

surse: telegraph.co.uk, theguardian.com, mirror.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close