INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

"Are ADN-ul Barcelonei" » Un fost jucător al catalanilor îl consideră noul Dani Alves

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 15:50

Fostul jucător al echipei FC Barcelona, Martin Montoya, a declarat pentru "Radio Marca" faptul că fundașul Joao Cancelo are ADN-ului echipei catalane.

Afirmația jucătorului spaniol alimentează zvonurile potrivit cărora Cancelo va semna la vară cu echipa antrenată de Luis Enrique.

"Cancelo este un jucător care are ADN-ul echipei FC Barcelona. Este un jucător ofensiv care atacă foarte bine, are multă calitate și cred că se potrivește perfect unei echipe ca Barcelona care are posesia mingii." a susținut Montoya despre actualul său coleg de la Valencia.

Montoya, care a jucat pentru formația "Blaugrana" timp de 5 sezoane, a vorbit și despre posibila revenire a sa pe "Camp Nou":
"Întotdeauna am zis că FC Barcelona este cel mai bun club din lume, și bineînțeles oricine și-ar dori să se întoarcă acasă. Dar în acest moment sunt la Valencia și viitorul meu este legat de această echipă, dacă Luis Enrique nu a mai vrut să conteze pe mine", a declarat catalanul.

Cancelo a strâns în acest sezon 7 apariții în prima ligă spaniolă pentru Valencia fără să marcheze un gol. În naționala Portugaliei a debutat în 2016 evoluând în 4 partide și marcând 3 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gtwhite
gtwhite  •  28 Ianuarie 2017, 16:50

O rusine pentru editorii GSP care aproba articolele dupa bunul lor plac, dovedind un ridicat grad de amatorism. Cel care a scris articolul pune in articol date FALSE, luate de pe Wikipedia, iar editorii GSP nu verifica exactitatea lor. Spre exemplu, se spune in articol ca jucatorul a jucat 7 meciuri in acesr sezon. Fals! Informatie gresita luata de pe Wikipedia! Daca baiatul care a scris s-ar fi dus pe o sursa credibila, sigura precum transfermarkt ar fi vazut ca fotbalistul a jucat 17 partide si nu 7!!! Inca o dovada de incompetenta pentru editorii GSP!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close