INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Arşavin, şocat de lipsa de reacţie a englezilor

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Rusului Andrei Arşavin nu-i vine să creadă că englezii nu au făcut faţă valului de ninsoare abătut asupra Marii Britanii şi că au fost amînate meciuri din cauza vremii.

“Am fost trezit de un telefon în ziua meciului cu Bolton (6 ianuarie) şi am fost anunţat să mă prezint la Emirates nu pentru a intra pe teren, ci pentru a-mi muta maşina. Nu mi-a venit să cred că în Anglia pot fi amînate meciuri din cauza vremii. În Rusia nu mi s-a întîmplat niciodată acest lucru, deşi evoluam în condiţii extreme”, a spus fotbalistul lui Arsenal, conform Daily Mail.

Rusul a mărturisit că s-a amuzat pe seama reacţiilor britanicilor: “Mie îmi place cînd ninge noaptea, pentru că a doua zi ştiu că pot să urc la volan şi să nu mă lovesc de traficul intens. Le-am spus colegilor că dacă în Rusia s-ar fi procedat la fel, ţara ar fi fost îngheţată timp de şase luni!”.

6 PARTIDE din Premier League au fost amînate din cauza ninsorii de la începutul anului. Acestora li se adaugă alte două jocuri din Cupa Ligii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
skrilla
skrilla  •  18 Ianuarie 2010, 18:17
Postat de alexandru.94 pe 18 Ianuarie 2010, 16:35

vai de capu' tau de prost...campionatu angliei o sa fie cel mai tare din lume multi ani de acum incolo... rusii..saracii ..au performantze putzin mai mari dekt ale noastre....deci......

Nici macar nu ai prins ideea la cei 13-14 anisori si indraznesti sa comentezi:)

 •  18 Ianuarie 2010, 17:52

daca tot traduceti articole, nu ar fi frumos sa puneti si link catre sursa originala??

 •  18 Ianuarie 2010, 17:00

Cand lucram in Anglia, a nins intr-o noapte de ianuarie si a doua zi la lucru eram numai noi romanii si niste polonezi, ceilalti ori nu au venit deloc, ori au ajuns pe la pranz. Zapada avea maxim 4-5 cm, eram in Londra. Sunt total nepregatiti la zapada.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează