INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Arsenal aruncă bomba » Ce star din Italia este dorit de londonezi

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 15:55

Arsenal Londra, echipă aflată pe locul 6 in Premier League, anunţă schimbarea strategiei de transferuri. Într-un interviu acordat de managerul echipei, Arsene Wenger, pentru cotidianul The Telegraph, francezul anunţă care sînt obiectivele echipei in această iarnă, principala ţintă fiind Edinson Cavani, starul lui Napoli în vîrstă de 25 de ani:

"Imi place Cavani. Sîntem constienţi că suma transferului ar putea fi foarte mare însă oficialii clubului mi-au spus ca există bani pentru a cumpăra un jucător de un asemenea calibru. Fotbaliştii au preţuri mari la începutul perioadei de transferuri iar pe parcurs lucrurile se mai schimbă."

Referitor la situaţia lui Guardiola: "M-a întrebat de mai multe ori cum e să antrenezi in Premier League. M-a surprins alegerea lui ţinînd cont ca vroia să ajungă în Anglia. Bayern Munchen este un club foarte mare iar Bundesliga este un campionat puternic. Totuşi, eu nu aş renunţa la Premier League pentru un alt campionat"

Edinson Cavani are cifre foarte bune in acest sezon pentru Napoli, reuşind sa marcheze 25 de goluri in 23 de partide.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează