INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO + GALERIE FOTO A dat-o Jamie Carragher de gol pe Kate Abdo? E convins că știe cu ce echipă de fotbal ține colega de emisiune

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 12:27 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 14:26

Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, în prezent analist sportiv la CBS Sports, crede că a reușit să-și dea seama ce echipă din Premier League susține colega lui de emisiune, jurnalista Kate Abdo. Carragher e convins că ținuta a dat-o de gol în ultima ediție a emisiunii pe care o moderează.

„Am aflat ceva în seara asta. Am aflat că nu avem doar un singur suporter al lui Arsenal (n.r. - Thierry Henry, care e o legendă a clubului), nu avem doi (n.r. - Micah Richards, fan Arsenal în copilărie). Vă vine să credeți că avem trei fani de-ai lui Arsenal aici, în seara asta?!”, a lansat Carragher provocarea.

A făcut trimitere la colega de platou, Kate Abdo, despre care a spus că este afectată de eșecul înregistrat de Arsenal, 0-1, în prelungirile meciului cu FC Porto, din optimile Champions League.

Carragher a continuat: „Cine pare a fi fan Arsenal? Kate Abdo. Ea crede că poartă Versace, dar reprezintă «tunarii». Uitați-vă la ea”.

Kate Abdo, prezentatoarea CBS Sports (foto: Instagram)
Kate Abdo, prezentatoarea CBS Sports (foto: Instagram)
Kate Abdo și Malik Scott
Kate Abdo și Malik Scott
+26 FOTO

Prezentatoarea TV a îmbrăcat o bluză negru cu galben în ultima apariție alături de Carragher, Thierry Henry și Micah Richards, în emisiunea dedicată partidelor din Liga Campionilor din această săptămână.

A dat-o Jamie Carragher de gol pe Kate Abdo? E convins că știe cu ce echipă de fotbal ține colega de emisiune
Kate Abdo și tricoul luI Arsenal din 1991-1993

Jamie e convins că a fost un omagiu pentru Arsenal, care a avut un echipament în aceste culori în perioada 1991-1993.

A dat-o Jamie Carragher de gol pe Kate Abdo? E convins că știe cu ce echipă de fotbal ține colega de emisiune
Ian Wright în 1992 (foto: Guliver/Getty Images)

Arsenal a purtat pentru prima dată echipamentul galben-negru în sezonul în care a fost campioană și avea jucători precum Alan Smith, Paul Merson și Ian Wright.

Carragher a tachinat-o pe Abdo: „Când ești prezentatoarea unei emisiuni, sunt sigur că trebuie să fii imparțială. Să nu arăți nicio emoție, fie că e vorba de victorie sau înfrângere. Dar azi am văzut ceva ciudat”.

Kate și-a început cariera în televiziune în Germania, unde s-a ocupat de Bundesliga. Apoi, a lucrat în Marea Britanie, Spania, Franța și acum în Statele Unite. Vorbește fluent engleza, franceză, germană și spaniolă.

Micah Richards, fan Arsenal. De mic 😊

Micah Richards a crescut în Birmingham, dar într-un interviu acordat revistei Nuts Magazine în 2007 a recunoscut că era fan Arsenal când era copil:„Am fost un mare fan al lui Ian Wright când eram mai mic, o susțineam pe Arsenal. Wright și Patrick Vieira au fost idolii mei, așa că da, dacă s-ar ivi oportunitatea de a juca pentru ei într-o zi, aș profita de ea”, spunea Micah la vremea respectivă.

Richards s-a retras în 2019, la 31 de ani. Ultima echipă la care a jucat a fost Aston Villa. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Manchester City și Fiorentina. Are 13 selecții la naționala Angliei.

Citește și alte articole:

Tot stadionul a crezut că e gol! Ratare incredibilă în Porto - Arsenal: din 3 metri și cu poarta goală
FC Porto - Arsenal
Tot stadionul a crezut că e gol! Ratare incredibilă în Porto - Arsenal: din 3 metri și cu poarta goală
Record senzațional! A devenit cel mai în vârstă jucător din istoria fazelor eliminatorii ale Ligii Campionilor
RECORD
Record senzațional! A devenit cel mai în vârstă jucător din istoria fazelor eliminatorii ale Ligii Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează