INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arsenal e tot mai aproape să îşi piardă vedeta » O rivală din Premier League oferă 50 de milioane de lire

FOTO: Gulliver/Getty Images
FOTO: Gulliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat joi, 06 aprilie 2017 21:38

După vânzarea lui Robin van Persie la Manchester United, Arsenal este pregătită de o nouă mutare surprinzătoare pe piaţa transferurilor.

Echipa antrenată de Arsene Wenger este dispusă să-l cedeze pe Alexis Sanchez la Chelsea, în cazul în care "albaştrii" plătesc 50 de milioane de lire sterline, conform spuselor lui Paul Merson, citat de goal.com.

Contractul lui Sanchez expiră în 2018 şi până în acest moment nu a dorit să discute despre prelungirea înţelegerii.

Paul Merson, fostul jucător al lui Arsenal, crede că Alexis va avea soarta lui Robin van Persie, cel care a fost vândut în 2012 la Manchester United, în momentul în care a intrat în ultimul an de contract.

"Cred că Sanchez va pleca în vară. Eu nu cred că Arsenal termină în primele patru, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, nu îl văd pe Sanchez să rămână.

Eu ştiu că dacă Arsenal primeşte o ofertă de 50 milioane de lire sterline pentru el în vară îl va lăsa să plece. El este un jucător de mare valoare şi o va ajuta mult pe Chelsea. Dacă ei îl aduc pe Sanchez pentru 50 de milioane de lire sterline şi primesc 100 de milioane de lire sterline pentru Hazard cred că este o afacere bună", a spus Merson pentru Sporting Life.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
the_gunner
the_gunner  •  07 Aprilie 2017, 02:05

Asta crede Merson !Cu 50 mill nu se face transferul . Sanchez s-a saturat de Londra si vrea in Italia ,sau Spania . Intra in joc si alegerea lui nu numai oferta de la Chelsea .Wenger nu va mai face greseala facuta cu RVP ,adica sa-si intareasca adversarul . E clar ca Sanchez va pleca ,dar Juventus e dispusa sa supraliciteze orice echipa . L-ar putea da la schimb pe Dybala,sau Higuain . Chelsea ce sa dea ? AW a mai declarat ca el considera si varianta de a-l mai tine un an si ca ar fi posibil ca Sanchez sa-si schimbe intentiile .Nu-mi prea vine sa cred asta ,dar cu AW nu esti sigur niciodata !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează