INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Arsenal i-a fixat preţul lui Fabregas: 45 de milioane! Real e favorită să-l ia

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2010 00:00

Deşi cea mai probabilă destinaţie pentru Cesc Fabregas în vară părea să fie Barcelona, lucrurile par să nu mai stea la fel şi în acest moment.

Conform Marca. mijlocaşul spaniol a avut o discuţie cu Arsene Wenger în care l-a informat că nu-şi doreşte să rămînă pe Emirates mai mult decît pînă la finalul sezonului.Tehnicianul i-a înţeles motivele lui Fabregas, însă a fixat la 45 de milioane de euro preţul pe care cluburile interesate de serviciile sale vor trebui să-l plătească.

Publicaţia citată menţionează că Real Madrid este favorită pentru obţinerea serviciilor fotbalistului crescut de Barcelona, iar materializarea transferului ar reprezenta o adevărată lovitură de imagine dată de Florentino Perez.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
jar0d
jar0d  •  02 Ianuarie 2010, 22:16
Postat de pe 02 Ianuarie 2010, 20:09

daca nu te pricepi, nu te baga. eto'o o fost in lotul de champions league a lui real in 200 cand realu o castigat trofeul. deci primu chamipons league a lui eto'o, chit ca n-o jucat, e cu realul de madrid. si-apoi smecheria cu aeroportul defapt barcelona o facut-o, lui juninho, care o ajuns pana la urma la lyon.

Ma pricep mai bine ca tine, tu confunzi personajele !!! Povestea cu Eto`o e 100% adevrata ! Apropo, mai intai invata limba romana si apoi posteaza comentarii, 'defapt' se scrie 'de fapt' , dar , ce sa stii tu ?

jar0d
jar0d  •  02 Ianuarie 2010, 22:06
Postat de skrilla pe 02 Ianuarie 2010, 18:57

Legat de ziar ai dreptate,dar legat de Eto'o nu prea.Nu a fost crescut de academia celor de la Real,dar a fost legitimat al clubului 3 sezoane,timp in care a fost imprumutat la Espanyol,Leganes si Mallorca.

Si am zis eu ca n-a fost sau ca a fost legitimat la Real? Mai citeste odata commentul meu ...

 •  02 Ianuarie 2010, 20:41

va juca la Barca, o sa vedeti!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează