INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Arsenal se poate despărți de unul dintre staruri » Motivul pentru care Jucătorul refuză să semneze prelungirea

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 17:11

Mesut Ozil (29 de ani) este principala preocupare a lui Arsenal, dat fiind faptul că îi expiră contractul în 2018. Neamțul refuză, pentru moment să semneze prelungirea, din cauza lipsei de performanță de la echipă.

Mai precis, jucătorul venit în 2013 nu a reușit să câștige decât 4 trofee, dar nu de foarte mare importanță: 2 Cupe ale Ligii Angliei și 2 Supercupe.

"Tunarii" speră că noul salariul oferit lui Mesut și viața pe care o duce acesta în capitala Angliei ar fi două motive ca acesta să semneze prelungirea.

Salariul actual al lui Ozil este de 560.000 de lire pe lună, iar șefii lui Arsenal i-au propus 800.000 de lire pe lună pentru prelungirea contractului.

În afara neamțului, Arsenal se confruntă cu aceeași situație și în cazul lui Alexis Sanchez căruia îi expiră contractul tot în 2018. Aripa stângă venită de la Barcelona dorește un salariu de 800.000 de lire pe lună.

Cei doi fotbaliști au venit de la cele două forțe ale Spaniei, Real Madrid în cazul lui Ozil și Barcelona în cazul lui Sanchez. Fotbaliștii au fost cumpărați pentru o sumă de aproximativ 40 milioane de euro fiecare.

(Răzvan Stîngă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează