INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Arsène Wenger continuă să lupte la Arsenal, chiar și după 1-5 cu Bayern: "Dacă nu pleacă, va fi război civil"

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2017 00:00

Arsène Wenger, creatorul unui Arsenal de fotbal în anii 2000, e azi cu spatele la zid.

Foștii jucători, cei care îl adorau cândva, jurnaliștii și tot mai mulți fani ai lui Arsenal așteaptă despărțirea, susținând că nu există altă variantă. Puțini își imaginează că va semna la vară un nou contract, pe 2 ani, cum îi propune Stan Kroenke, acționarul majoritar al grupării londoneze.

"Sunt convins că, într-o lună sau două, managerul își va anunța plecarea, pentru că el s-a gândit mereu la club. Înainte de orice", a afirmat Henry Winter, important ziarist britanic (The Times).

"Oricum, nu va putea alege. Dacă refuză, va fi război civil pe Emirates". Winter simte suferința tehnicianului: "Va fi foarte trist, e dependent de Arsenal. Ferguson avea o viață diferită, cu vinul și caii, dar Wenger se dedică numai fotbalului".

Francezul în vârstă de 67 de ani, din 1996 comandantul "tunarilor", a dezvăluit ieri într-o conferință de presă: "Indiferent ce se va întâmpla, voi antrena și sezonul viitor. Aici sau în altă parte. Totuși, vreau să am garanția că Arsenal va fi în mâini sigure".

9.300.000 €e salariul anual al lui Wenger la gruparea londoneză

1.157 de meciuriare Arsène la Arsenal: 664 de victorii și 225 de eșecuri

"Arsène Wenger e un om dărâmat. Se apropie sfârșitul"
John Cross, Daily Mirror

"Nu am văzut niciodată o mare echipă jucând atât de slab. La Arsenal, fotbaliștii păreau că nu-și iau antrenorul în serios"
Oliver Kahn, fost portar Bayern

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
706409849468094
Radu Vernescu  •  18 Februarie 2017, 12:31

Arsene the gunner is a goner .

pma77
pma77  •  18 Februarie 2017, 11:18

Salariul este unul colosal avand in vedere ca nu a mai castigat un titlu de vreo 20 ani!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează