INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AS Roma i-a prelungit contractul lui Daniele De Rossi

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 01 iunie 2017 11:10

Daniele De Rossi, căpitanul Romei, a semnat o nouă înțelegere pentru a rămâne pe Stadio Olimpico, pentru încă doi ani, la numai trei zile după ce Francesco Totti s-a retras din fotbal.

Mijlocașul care va împlini 34 de ani în iulie va avea un salariu anual de 6 milioane de euro, ceea ce îl face să devină cel mai bine plătit jucător din Serie A. Fotbalistul italian, care și-a făcut debutul la Roma sub conducerea lui Fabio Capello, în octombrie 2001, a jucat pentru giallorossi 561 de meciuri, în toate competițiile, înscriind 59 de goluri.

”Plecarea lui Totti ne-a întristat pe toți. Sper ca fanii să rămână alături de noi. Ne-am înțeles asupra prelungirii contractului de ceva timp, dar duminică nu am vrut să vorbesc despre asta din respect pentru Francesco”, a declarat De Rossi.

Roma a rămas fără antrenor, după ce Luciano Spalletti a părăsit clubul, echipa terminând pe locul doi în Serie A, în urma lui Juventus, însă va juca în grupele Champions League, în viitoarea ediție.

De Rossi, care a jucat 15 sezoane în tricoul Romei, este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.

De-a lungul carierei sale a câștigat Cupa Italiei de două ori, dar nu a avut satisfacția cuceririi titlului, terminând de 8 ori pe locul 2. În acest sezon, mijlocașul a jucat 31 de meciuri în campionat, înscriind 4 goluri. În naționala țării sale a adunat 112 selecții, marcând de 20 de ori.

sursa: bbc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vicol_vali
vicol_vali  •  01 Iunie 2017, 16:20

Eurosport Italia şi Sky Sport Italia dau 3 net +1 mil bonusuri, respectiv 4 mil total. Inclusiv site-ul Romei spune că negocierile au pornit în martie de la 2,5 mil salariu. Mi-e greu să cred c-au ajuns la 6. În Golf lua mai mult, dar nu facea performanţă. 6 mil era contractul vechi: 5,5 salariu + 0,5 bonusuri. :))).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează