INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HONDURAS

Asasinat de mafioți » Internaționalul Arnold Peralta, 26 de ani, a fost executat cu 13 gloanțe

Articol de - Publicat sambata, 12 decembrie 2015 00:00

Mijlocașul Olimpiei Tegucigalpa a fost împușcat, în parcarea unui mall, de doi bărbați ce au fugit cu motocicleta. Tocmai cumpărase hăinuțe pentru bebelușul său de 4 luni

Încă un fotbalist a dispărut după o execuție în stil mafiot. S-a întîmplat în Honduras, victima fiind internaționalul Arnold Peralta, asasinat cu 13 gloanțe de doi bărbați care au fugit pe motocicletă! Mijlocașul de 26 de ani al Olimpiei Tegucigalpa era în parcarea mall-ului Uniplaza, din La Ceiba.

Peralta declarase public acum 13 luni că "e greu de trăit în țara noastră, unde delincvenții ucid în fiecare clipă. Este la modă să omori! Acest gen de persoane nu merită să trăiască". Arnold a fost eliminat în semifinalele campionatului din Honduras, acum o săptămînă, de rivalii de la Motagua.

90%este rata criminalilor neprinși de poliție în Honduras

26 de selecţiiavea Arnold Peralta la "naționala" honduriană

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  12 Decembrie 2015, 12:42

Daniele esti cam praf. Hotaraste-te ,a fost asasinat de mafioti sau de infractori de rand in stil mafiot ? Doamne, cum va adunat pe toti. Le aveti tot atat de mult cu jurnalismul pe cat le are hagi cu Academia Romana. :)))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close