INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AVENTURILE COSTĂ

Ashley Cole a fost amendat de Chelsea cu 200.000 de lire sterline

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2010 00:00

Patronul lui Chelsea, miliardarul rus Roman Abramovici, s-a făcut foc şi pară auzind că Ashley Cole (foto) a transformat hotelul echipei în bordel.

 

După ce tabloidul The Sun a dezvăluit că fundaşul albaştrilor aducea fete în cameră înaintea meciurilor din deplasare, Abramovici l-a convocat de urgenţă pe directorul executiv Ron Gourlay, cerîndu-i să-l amendeze pentru încălcarea regulamentului de ordine interioară.

Urmarea? 200.000 de lire sterline din salariul lui Cole vor rămîne în contul clubului. Stafful tehnic a convocat ulterior şi o şedinţă cu tot lotul, în care li s-a explicat jucătorilor că prin astfel de acţiuni aduc atingere imaginii lui Chelsea şi aşa ceva nu poate fi tolerat.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează